Κατηγορίες
Football League

Φωκικός – Ηρακλής Ψαχνών (1-2) Βασικός ο Γεωργίου

Στους οκτώ αγώνες διεύρυνε το αήττητο ο Ηρακλής Ψαχνών, περνώντας νικηφόρα από την έδρα του Φωκικού, για την 11η αγωνιστική της Football League.

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου θύμισε κάτι από παιδικό παιχνίδι, καθώς έδωσε κάθε δικαίωμα να της καρφωθεί η ταμπέλα «μαγική»! Οι γηπεδούχοι, όχι μόνο είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, αλλά έχασαν και ένα τσουβάλι ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ευσταθίου στο 18΄!

Από τη στιγμή όμως που δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τον δεύτερο νόμο του ποδοσφαίρου, έβαλαν την… υπογραφή τους κάτω από τον πρώτο και τελικά μάζεψαν την μπάλα από τα δίχτυα τους! Δράστης ο Σέγκος με τη συμπλήρωση μόλις 15 λεπτών αγώνα!

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν ο 12ος παίκτης των φιλοξενούμενων αφού τα αλλεπάλληλα σφυρίγματα του Μπαλατσούκα δεν άφησαν να παιχτεί ποδόσφαιρο και κάπως έτσι βρήκαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Τάουερ στο 60΄! Ο «άρχοντας» του αγώνα πάντως συγκέντρωσε και τα «πυρά» των γηπεδούχων οι οποίοι διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι στον Ταμπάκη!

Το μόνο που κατέφερε ο Φωκικός ήταν να μειώσει με τον Αμπντουραχμάνι στο5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Φωκικός : Γεωργίου, Παπαζούδης, Λίτσος, Κωστόπουλος, Θωμόπουλος, Τετέ, Αργυρός (61′ Αμπντουραχμάνι), Ευσταθίου, Ταμπάκης, Θέος, Γκόμεζ

Ηρακλής Ψαχνών : Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Κονέ, Τάουερ, Τζάκης (66′ Ποκόνγκ), Ιακωβάκης, Λιόσης, Γέσιτς, Ντελέκος (87′ Ρούτσης), Σέγκος (90′ Ντεντέους).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected