Κατηγορίες
Γενικά

Football League 2 – Καλαμαριά και Παναιγιάλειος…on fire!

Πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια συμπλήρωσαν ο Παναιγιάλειος στον Νότιο όμιλο και ο Απόλλων Καλαμαριάς στο Βόρειο, οι οποίοι επιβλήθηκαν της Καλαμάτας και του Οικονόμου Τσαριτσάνης αντίστοιχα.

Τρένο με σπασμένα τα… φρένα θυμίζει η πορεία της ομάδας του Αιγίου, καθώς για πέμπτη σερί αγωνιστική πήρε τους βαθμούς της νίκης, μετά τη νίκη με 1-0 επί της Καλαμάτας. Εύκολο απόγευμα είχε ο Αχαρναϊκός (3-0) κόντρα στον ΑΟ Γλυφάδας, ενώ ο Πανηλειακός πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη (3-2) επί της Προοδευτικής. Τέλος, η Κόρινθος του Κώστα Τάνη που δεν αγωνίστηκε, επικράτησε δύσκολα 1-0 του Ρούβα, ενώ ο Αστέρας Μαγούλας πήρε το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα στα «χαρτιά».

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στο Νότιο Όμιλο

Στο Βόρειο όμιλο ο Απόλλων Καλαμαριάς, με βασικό τον Πασιαλή και αλλαγή τον Καλαϊτζίδη.. μιμείται τον Παναιγιάλειο, καθώς με τη νίκη κόντρα στον Οικονόμο (2-1) συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες! Δεύτερη πέρασε η Αναγέννηση Καρδίτσας μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στη Δόξα Κρανούλας του Γιώργου Τσακτάνη που δεν αγωνίστηκε και η Ζάκυνθος (με βασικούς τους Παπαστεργίου και Πετράκο) με το ίδιο σκορ έκαμψε την αντίσταση της Κασσιώπης. Ο Τύρναβος πήρε την εκτός έδρας νίκη με (1-0) τον Οδυσσέα Κορδελιού, ενώ οι μοναδικές ισοπαλίες σημειώθηκαν στα παιχνίδια, Βατανιακός-Αιγινιακός (2-2) και Τηλυκράτης-Εθνικός Σιδηροκάστρου (1-1).

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στο Βόρειο Όμιλο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected