Football League

Αναγέννηση Επανομής – Η πρώτη μεταγραφή!

Κάτοικος Επανομής θα γίνει και πάλι ο Αλεξάντερ Γκλάμοσακ. Ο 30χρονος Κροάτης στόπερ θα φορέσει και πάλι τα πράσινα της Αναγέννησης, τρία χρόνια μετά την προηγούμενη θητεία του, αφού τη σεζόν 2009-2010 αγωνιζόταν ξανά στους Θεσσαλονικείς. Ο Γκλάμοσακ, που είχε έρθει μια χρονιά πριν στην Ελλάδα για λογαριασμό της Αναγέννησης Γιαννιτσών, θα αποτελέσει το πρώτο χειμερινό απόκτημα για την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου, με την προοπτική να δώσει πολύτιμες λύσεις στα μετόπισθεν με την εμπειρία του.

Ο Κροάτης, όπως επιβεβαιώνουν και οι επιτελείς της Αναγέννησης, θα βρίσκεται στην Επανομή για προπονήσεις το πολύ ως τις 10 Δεκεμβρίου, προκειμένου να εγκλιματιστεί πιο γρήγορα στην ομάδα, αφού τις προσεχείς ημέρες ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις με την νυν ομάδα του (Μπιέλο Μπρντο, στη Γ΄ κατηγορία της πατρίδας του).

Στα αγωνιστικά τώρα, ενθαρρυντικά ήταν τα μαντάτα από τον τραυματισμό του Νίκου Σαμουηλίδη, αφού ο 25χρονος αμυντικός χαφ γλίτωσε τελικά την θλάση. Η ακριβής ιατρική διάγνωση κάνει λόγο για απότομη διάταση στον αχίλλειο τένοντα, ενώ από την Πέμπτη ίσως επιχειρήσει να γυμναστεί κανονικά και να κάνει την έκπληξη, μπαίνοντας στην αποστολή για το ματς της Δευτέρας με τη Νίκη Βόλου. Βεβαίως, το πιθανότερο είναι ειδικά γιʼ αυτή την αγωνιστική να τον προφυλάξει ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Αμφίβολος για τους πράσινους είναι και ο νεαρός μέσος, Φάνης Τζανδάρης, που ακολουθεί θεραπεία για ενοχλήσεις στη γάμπα.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected