Γενικά

;Σάκης Παπαβασιλείου : “Εύχομαι η αποχώρηση μου να βοηθήσει τον Αιγινιακό”

Για το φιλικό «διαζύγιο» με την ομάδα της Πιερίας, το οποίο ξένισε αρκετούς, μίλησε στη mikriliga.com ο απερχόμενος τεχνικός, Σάκης Παπαβασιλείου, τονίζοντας:

«Αποχώρησα από την ομάδα πιστεύοντας ότι ο στόχος που θέσαμε από κοινού με τη διοίκηση, δηλαδή η δημιουργία μιας καλής ομάδας με αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα, επιτεύχθηκε απόλυτα. Μαζί με τους συνεργάτες μου καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως αποδεικνύει άλλωστε η αγωνιστική πορεία του Αιγινιακού, έχοντας μια νίκη με πέντε γκολ, τρεις ισοπαλίες εκτός έδρας, μόνο μια ήττα, αλλά και τη νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο με τον Εργοτέλη.

Ευχαριστώ τη διοίκηση για τη συνεργασία μας, τους φιλάθλους της ομάδας για τη στήριξή τους και βέβαια τους ποδοσφαιριστές μου και τους συνεργάτες μου για την άψογη συνεργασία και τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε. Εύχομαι στην οικογένεια του Αιγινιακού το καλύτερο δυνατό και μακάρι η αποχώρησή μου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Παπαβασιλείου περιμένει ήδη την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του, ενώ ο διάδοχός του στον πάγκο της ομάδας του Αιγινίου θα κάνει την παρθενική προπόνηση την Τετάρτη και ντεμπούτο στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

 *pieriasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected