Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πανθρακικός – Νίκη Βόλου (2-0) Βασικός ο Κουτσόπουλος

Ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Πανθρακικός καθώς επικράτησε 2-0 της Νίκη Βόλου.

Η ομάδα της Κομοτηνής ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ.

Στο ξεκίνημα του αγώνα η Νίκη Βόλου δεν κλείστηκε όπως συνηθίζουν οι ομάδες μικρότερης κατηγορίας απέναντι σε αντιπάλους από την Super League . Αυτό το πλήρωσε καθώς ο Μπαϊκαρά στο 8′ μετά από γύρισμα του Μίνγκα άνοιξε το σκορ. Στο 25′ ο σκόρερ, από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα άουτ σε κενή ουσιαστικά εστία στην καλύτερη ευκαιρία για τον Πανθρακικό στο πρώτο ημίχρονο, πλην του τέρματος.

Στο 2ο ημίχρονο η Νίκη Βόλου, μπήκε δυνατά και έχασε την σημαντικότερη της ευκαιρία στο 51′ με σουτ του Σκούφαλη που έδιωξε ο  Δημήτρης Κουτσόπουλος. Ο Πανθρακικός προσπάθησε στη συνέχεια να επιβάλλει τον ρυθμό του. Το κατάφερε στο 53′ όταν ο Κυβελίδης με σουτ έδωσε προβάδισμα 2-0 στους γηπεδούχους.

Μετά το 2-0 και για περίπου τρία λεπτά ο Πανθρακικός έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Κυβελίδη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 63′ πέρασε τον τερματοφύλακα και από την γωνία της μικρής περιοχής κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ. Μονόλογος ήταν για τον Πανθρακικό το δεύτερο ημίχρονο και έδειξε ότι μεσοεπιθετικά ήταν πολύ καλύτερος από τη Νίκη Βόλου. Η διάθεση των γηπεδούχων για τρίτο γκολ συνεχίστηκε και στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης χωρίς ωστόσο, να αλλάξει το τελικό σκορ. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19/12).

Οι συνθέσεις των ομάδων

Νίκη Βόλου : Βούρας, Βέρτζος, Καρατζάς, Μκρτσιάν (46’Φλίγκος), Μήτσης, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Ψιάνος, Ουέλινγκτον, Παπαδόπουλος (76′ Κυργιάκος), Ιάκομπ (46′ Σκούφαλης)

Πανθρακικός : Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Καστελάν. Μπαϊκαρά, Μίνγκας (79′ Γωνιάδης), Βαϊρουά (78′ Μοσχάκης), Κυβελίδης (85′ Κοντογουλίδης).

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected