B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Διάφορα

Δελτίο Τύπου υποψήφιου προέδρου ΕΠΣ Ημαθίας Απόστολου Εμμανουηλίδη

DSC07371Ξεκινάμε όλοι με όραμα και κυρίως με διάθεση προσφοράς να αναβαθμίσουμε το χώρο μας και να ξεφύγουμε από τη μιζέρια.

Είμαστε μάρτυρες την τελευταία 15ετία ενός πρωτοφανούς φαινομένου στην Ημαθία. Ενώ το ποδόσφαιρό μας, όσον αφορά τις υποδομές, την ποιότητα, το επίπεδο του θεάματος, την αξιοπιστία της διαιτησίας και την αρτιότητα της διεύθυνσής του υποβαθμίζεται, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας επιχειρεί για τα επιτεύγματά του. Χωρίς ουσιαστική συνεργασία με τους συμβούλους του και με τα Σωματεία επιμένει να μας ταλαιπωρεί και να υποβαθμίζει το ποδόσφαιρό μας, γαντζωμένος πεισματικά στην καρέκλα του.

Ήρθε επιτέλους ο καιρός να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.

Τελειώνει η εποχή της μονοκρατορίας. Αρχίζει η εποχή της συλλογικής δουλειάς. Τελειώνει η εποχή του χαϊδέματος. Αρχίζει η εποχή των κοινών αποφάσεων και αγώνων.

Όλοι εμείς που συμμετέχουμε στην κίνησή μας είμαστε αποφασισμένοι να ματώσουμε για να πετύχουμε.

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε αλλά και να συγκρουστούμε με τους φορείς, να προστατέψουμε τους θεσμούς και να στηρίξουμε τα Σωματεία μας, χωρίς να υπολογίζουμε προσωπικό κόστος και θυσίες.

Υποσχόμαστε πως θα είμαστε όλοι μαζί.

Ταγμένοι στην πρόοδο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου με γνώμονα το γενικό καλό.

Σας καλούμε να σταθείτε δίπλα μας δυναμικά, γιατί ο αγώνας δε θα γίνει με κανόνες και αρχές όχι από εμάς, αλλά από τους άλλους.

Τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012  και ώρα 18.00’ μ.μ σας προσκαλούμε στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου «ΑΙΓΕΣ» Μέλαθρον όπου θα δοθεί συνέντευξη τύπου προς όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Με τιμή,

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας,

Εμμανουηλίδης Απόστολος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected