Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Μικτή Ημαθίας – Τετάρτη 2/12 η…εκκίνηση!

image001Δελτίο τύπου 30/11

Την Τετάρτη 2/12/12 ξεκινάνε τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα  νεαρά ταλέντα της  Ημαθίας, στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποδομής των  Μικτών Εθνικών ομάδων Παίδων και Νέων της ΕΠΟ.  Οι ομάδες της Ε.Π.Σ. Ημαθίας (φωτο από την ομάδα των Παίδων πέρσι μέσα στην Κοζάνη),   θα    ταξιδέψουν    για    την  πρώτη αγωνιστική,  στην γειτονική Κοζάνη, μετά την αλλαγή της έδρας που έγινε, όπου θα αγωνισθούν με τις αντίστοιχες ομάδες στο Ενωσιακό γήπεδο της  ΕΠΣ Κοζάνης.

Η ομάδες της Ημαθίας ως γνωστό μετέχουν στην 3η Περιφέρεια με τις αντίστοιχες ΕΠΣ Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς και Φλώρινας. Το αξιοσημείωτο της φετινής διοργάνωσης είναι ο περιορισμός των 96άρηδων στους Νέους, αφού μόνο 4 παίκτες μπορούν να είναι στην αρχική 11άδα, καθώς επίσης ο απεριόριστος αριθμός από ΠΑΕ στην ομάδα των Παίδων.

Ο ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Ημαθίας κος Λυμούσης είναι αισιόδοξος ότι και τα δυο τμήματα θα πάνε καλά αγωνιστικά, γιατί ως γνωστό οι ομάδες στο σύνολό τους έχουν τους ίδιους παίκτες, με ελάχιστες εξαιρέσεις, που κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο των νεαρών παικτών και του προπονητή. Η προεπιλογή και η προετοιμασία για τις ομάδες μας έχει ξεκινήσει εδώ και δυο σχεδόν μήνες και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία από όλους ότι και πάλι φέτος θα αναδειχθούν αρκετά ταλέντα μέσα από αυτό το πρωτάθλημα και μακάρι πολλοί Ημαθιώτες να βρεθούν στις Εθνικές ομάδες, μέσα από το σύγχρονο τρόπο αξιολόγησης και το πλάνο ανάπτυξης Εθνικών ομάδων από την ΕΠΟ.

Στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, στις 3.15 μμ και για τα δυο τμήματα,  ο προπονητής κ. Λυμούσης θα δώσει βαρύτητα περισσότερο σε εξειδικευμένες ασκήσεις τακτικής, τελειώματα και στημένες φάσεις, ρίχνοντας παράλληλα το βάρος στον ψυχολογικό τομέα, αφού υπήρχε πολλή διάθεση από όλους τους παίκτες.

Το παιχνίδι για την ομάδα των Παίδων (1999-2000) θα αρχίσει στις 12:45 μμ και θα το διευθύνουν οι κκ Δροβατζήκας με βοηθούς τους κκ Τσέτσιλα κ. και Μωϋσιάδη Β. του συνδέσμου Γρεβενών.  Ενώ  οι Νέοι (1996-97-98)  θα  αρχίσουν στις 15:00 μμ  με την ίδια τριπλέτα,  αλλά  με  διαιτητή  τον  κ. Τσέτσιλα Κων.

ΚΛΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ-ΔΕΛΤΙΑ

Από   την  Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.  ΗΜΑΘΙΑΣ  και   τον  Ενωσιακό  προπονητή   Αντώνη  Λυμούση   καλούνται οι παρακάτω παίκτες των ομάδων  Παίδων και Νέων, να  βρίσκονται την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και  ώρα  3.15  μ.μ. στο γήπεδο Παλατιτσίων για προπόνηση, έχοντας μαζί τους τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό, καθώς και τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας ΕΠΟ.

Βύζας Αστ., Καραγιάννης Αν., Ποζιάδης Β., Τσιμπρής Αρ., Αϊρατζής Εμ. (ΠΑΕ Βέροια), Θεοδωρόπουλος Γ., Κελεσίδης Ιωάν., Κοσμάς Κ., Χατζηγεωργίου Δ., Πέϊος Ν., Γκότσης Θ., (ΦΑΣ Νάουσα),   Συμεωνίδης Γ., Σακαλής Αντ., (ΕΑΠ Μακροχωρίου), Ίντος Ευάγγ. (Λευκάδια), Ρηγόπουλος Β., Χρυσόπουλος Στ. (Βαρβάρες), Τάκος Κ., Αλμπανίδης Αν, Παπακωνσταντίνου Ορ., Κρουστάλλης Γ., Μυλωνάς Γ., Χαρπίδης Κ. (Αστέρας Αλξ.), Μπλούκας Ιωάν., Κωτσόπουλος Κ., Ναυρινιάδης Αναστ., Σαφαρίκας Αλ., Πατσιαβούρας Μ. Τσιότρας Αθ. (Νηρέας), Βούλγαρης Κ., Παρσόπουλος Χ., Ιωάννου Ιωάν. (ΠΑΟ Κουλούρα), Μιχαηλίδης Αρ., Ντέλλας Αν. (Νησέλι), Νταμοτσίδης Βλ., Μίλης Νικ.,  Μπεκιαρίδης Π., Χαρίσης Απ.  (Ακαδ. Βέροιας), Τσολακίδης Αναστ., Κοτσογιαννίδης Γ., Μελιόπουλος Δ. (Μακεδόνας), Λύτης Γεώρ. (Επισκοπή).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected