B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Α’ όμιλος) – Έξι στα έξι…ντέρμπι!

481765_10200202872019656_1830541943_n

Παιχνίδια με…τριπλή παραλλαγή, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται η επιλογή και των τριών σημείων στο ΠΡΟ-ΠΟ, περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα του Α’ ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως τα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής γίνονται με αντιπάλους από τις πρώτες 6 θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ πολύ σημαντικά ματς διεξάγονται και μεταξύ ομάδων που έχουν ως στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο πρωτοπόρος και αήττητος (με ρεκόρ 9-10) Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου μεταβαίνει στη δύσκολη έδρα του Αλιάκμωνα Νησελίου, που ίσως παίζει το τελευταίο χαρτί για να παραμείνει κοντά στις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις. Ένα παιχνίδι που αναμένεται αμφίρροπο και καιρού επιτρέποντος, στο γήπεδο προβλέπεται να εισρεύσει αρκετός κόσμος και από τις δύο ομάδες.

Ο δεύτερος ΠΑΟ Κορυφής αγωνίζεται στη Μέση κόντρα στο Νηρέα Βέροιας, ο οποίος προέρχεται από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και θα προσπαθήσει να…ρεφάρει με τους “ασπρόμαυρους” και να μειώσει τη διαφορά στους 5 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι με νίκη θα θεωρούνται πλέον από τα ξεκάθαρα φαβορί για την άνοδο, σε μια κούρσα των τριών (Σκυλίτσι, Κορυφή, Σταυρός) που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Οι “πράσινοι” του Κώστα Μουρτζίλα αγωνίζονται εντός έδρας με αντίπαλο τον Άρη Παλαιοχωρίου και περιμένει στραβοπάτημα  των πρωτοπόρων για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στον στόχο που έχει θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος : την επάνοδο στη μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία.

Στα υπόλοιποα ματς, ο Αστέρας Αλεξάνδρειας αγωνίζεται στα Παλατίτσια με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟ, ο Ολυμπιακός Λουτρού υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, που πλέον κάθε ματς το βλέπει σαν “τελικό”, ενώ στη Συκιά θα διεξαχθεί άλλο ένα αμφίρροπο ματς, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Εθνικού Ράχης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 10.30πμ :

Νηρέας Βέροιας – ΠΑΟ Κορυφής

ΠΑΟ Παλατίτσια – Αστέρας Αλεξάνδρειας

ΑΟ Συκιά – Εθνικός Ράχης

Ολυμπιακός Λουτρού – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος

Θύελλα Σταυρού – Άρης Παλαιοχωρίου

Αλιάκμων Νησελίου – Άρης Π. Σκυλιτσίου

Ρεπό : Μακεδονικός Πλατάνου

Δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected