Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Επανομής VS Νίκη Βόλου (1-2) Βασικός ο Παπατζίκος

νικη βολου φασηΜε τους τρεις βαθμούς απέδρασε από την Επανομή η Νίκη Βόλου, καθώς επικράτησε 2-1 της Αναγέννησης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Ογκουνσότο, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση. Η Αναγέννηση μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 13’ σκόραρε με τον Ογκουνσότο, όμως το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ο Νιγηριανός φορ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 37’ ο Ναστόσκι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ογκουνσότο με κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι Βολιώτες επιχείρησαν να απαντήσουν, όμως η προσπάθεια του Πουρτουλίδη σταμάτησε στο δοκάρι. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, το 1-1 έγινε με… αναπάντεχο τρόπο. Ο Παπατζίκος προσπάθησε να διώξει την μπάλα, αυτή βρήκε πάνω στον Μωυσίδη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Το παιχνίδι πήρε φωτιά στη συνέχεια, με τις φάσεις να εναλλάσσονται μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 70’ όμως, η Νίκη κατάφερε να πετύχει το γκολ της ανατροπής. Ο Φλίγκος με σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Τοπαλίδη και έκανε το 1-2. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, το σκορ δεν άλλαξε και οι παίκτες του Στέλιου Μανωλά πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη που τους έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Αναγέννηση Επανομής : Τοπαλίδης, Τέλλος, Παπατζίκος, Κουλίδης (46’ Τζανδάρης), Τσερκέζος, Ναστόσκι (72’ Ταχμαζίδης), Κυζιρίδης, Μωυσίδης, Δραγανίδης (79’ Σικαλόπουλος), Κουκουλέκης, Ογκουνσότο.

Νίκη Βόλου : Βούρας, Ψιάνος, Μήτσης, Καρατζάς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Κυριάκος, Σκούφαλης (74’ Ουέλινγκτον), Τάντιτς (77’ Σαμαράς), Φλίγκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected