Κατηγορίες
Super League 1

Δημήτρης Καλαϊτζίδης (metropolis) : “Ο ποδοσφαιριστής είναι παντός καιρού και συνθηκών”

καλαϊτζίδης δημητρηςΟ προπονητής της Βέροιας μίλησε στο «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε ακόμη στις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή αλλά σε αυτές που θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση. Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του Μάικλ Ολαϊτάν, το οποίο θέλει ο ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον ως το καλύτερο ταλέντο που έχει συναντήσει στα 25 χρόνια καριέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καλαϊτζίδη

Για το χθεσινό ματς και τον κακό αγωνιστικό χώρο: «Δεν μπορούμε να πούμε πως η κακοκαιρία εμπόδισε μόνο τον ΠΑΟΚ και όχι τη Βέροια. Ο ποδοσφαιριστής είναι παντός καιρού και συνθηκών, καλείται να αντεπεξέλθει και να αποδώσει το 100%. Υπάρχουν και άλλοι παράμετροι και πρέπει να είσαι εκπαιδευμένος να αντεπεξέλθεις. Θα μπορούσαμε να είμαστε οι νικητές του αγώνα και με βάση την παρουσία μας έχουμε μια πικρή γεύση».

Για τον ΠΑΟΚ: «Δεν είδα τα στοιχεία που θα χαρακτήριζαν μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Περιμέναμε να αποδώσει καλύτερα στην άμυνα και να έχει καλύτερες συνεργασίες τις οποίες δεν είδα. Η άποψη του προπονητή του ΠΑΟΚ θα είναι πιο ασφαλής. Η άποψή μου σχετικά με το χθεσινό ματς είναι πως η γενικότερη παρουσία της Βέροια ήταν καλύτερη από αυτή του ΠΑΟΚ. Περίμενα καλύτερο τον ΠΑΟΚ, αλλά το να μην είναι κάποιος καλός παίζει και το πόσο δυνατός είναι ο αντίπαλος».

Για την επόμενη μέρα στη Βέροια: «Για μας κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός διότι πρέπει να έχουμε βαθμολογικά οφέλη σε κάθε αγώνα. Κοιτάμε από αύριο κιόλας τον επόμενο αγώνα και να προσθέσουμε βαθμούς στους ήδη υπάρχοντες».

Για τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή: «Η αγωνιστικήολαιταν δυναμική των αντίπαλων έχει δηλώσει ότι θα είναι σε αυτό το γκρουπ των ομάδων. Αν αυτό αλλάξει στο μέλλον δεν το γνωρίζω είναι στο χέρι τους να το αλλάξουν. Αν αγωνιστικά δεν μπορεί να αντεπεξέλθει, γιατί να μην πέσει η ΑΕΚ;»

Για τις ομάδες που είναι φαβορί για τη δεύτερη θέση: «Νομίζω ότι είναι καθαρό το γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση. Έχουμε διανύσει το μισό της σεζόν και οι ομάδες έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους. Φαβορί είναι οι ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός. Ο Ατρόμητος δεν έχει καλή αγωνιστική παρουσία, παρότι σχεδιάστηκε με υψηλές προδιαγραφές για να πετύχει κάτι καλύτερο φέτος».

Για τον Μάικλ Ολαϊτάν και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Είναι το καλύτερο ταλέντο που έχω συναντήσει στα 25 χρόνια καριέρας μου. Δεν έχει φτάσει στο ταβάνι των αγωνιστικών του δυνατοτήτων. Είναι πολυτάλαντος. Και μην ξεχνάτε ότι παίζει επαγγελματικά τα τελευταία 3 χρόνια. Πιο πριν έπαιζε στις αλάνες. Θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ με βεβαιότητα σας το λεω. Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι ώριμος, οι επιλογές του έχουν ορθολογισμό, είναι πολύ καλός στη διείσδυση και στο «ένας με έναν», μπορεί να εκτελέσει από μέση απόσταση και με τα δυο πόδια. Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που δεν έχουν πολλοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και σας λεω πως είμαι «αλλεργικός» στα κομπλιμέντα.

Για το αν θα συναινέσει στο να πάρει μεταγραφή ο παίκτης: «Αν είναι να πετύχει κάτι καλύτερο στη ζωή του θα πω ναι ας φύγει αλλά δε θα ήθελα αυτό να γίνει τώρα, γιατί θα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα που τον ανέδειξε. Άλλωστε ούτε ο ΠΑΟΚ θα χάσει γιατί θα τον βρει καλύτερο. Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, της Γκενκ και της Κολονίας. Δε γνωρίζω λεπτομέρειες για καμία ομάδα».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected