Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – Κέρκυρα (2-0) Βασικοί Μουλόπουλος, Αναστασόπουλος

λεβαδειακος φασηΤην τέταρτή του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Λεβαδειακός ο οποίος επικράτησε άνετα 2-0 της Κέρκυρας και ξέφυγε οριστικά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το κακό ξεκίνημα του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα, δεν είχε ανησυχήσει τους ανθρώπους του συλλόγου. Οι διοικούντες την ομάδα και το τεχνικό τιμ, ήταν σίγουρο για την αξία των παικτών και τις δυνατότητές τους και για το λόγο αυτό, δεν υπήρξε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ο Γιώργος Παράσχος και η διοίκηση της ομάδας, δικαιώνονται για την υπομονή που έγινε, καθώς το τελευταίο διάστημα ο Λεβαδειακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει ασταμάτητος.

Απέναντι στην Κέρκυρα, η ομάδα της Λιβαδειάς πήρε την τέταρτή της συνεχόμενη νίκη στη Super League επικρατώντας 2-0 με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία και να ελπίζει ακόμα και σε είσοδο στην πεντάδα εφόσον συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς.

Από το ξεκίνημα οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, για ακόμα μία αγωνιστική, στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί με το 0-0 των πρώτων 45 λεπτών να αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη όμως, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μπήκε πιο δυνατά και στο πρώτο δεκάλεπτο «καθάρισε» το παιχνίδι. Στο 53’ ο Ναπολεόνι έκανε τη βαθιά μπαλιά, με τον Ακόστα να κάνει την παράλληλη σέντρα όπου ο Ζησόπουλος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Στο επόμενο λεπτό, ο Αγρίτης σε διεκδίκηση της μπάλας χρησιμοποίησε τον αγκώνα του με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα από τον Αμπάρκιολη και κάπου εκεί να τελειώσουν όλα.

Από εκεί και πέρα, ήταν θέμα χρόνου ένα δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους που θα… τελείωνε οριστικά και το τρίποντο. Αυτό, ήρθε στο 74΄ όταν ο Κόρμπος από κοντά με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον, η Κέρκυρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση παραμένοντας χωρίς νίκη στα τελευταία της έξι παιχνίδια.

Λεβαδειακός : Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Χοσέμι, Μεντί (65′ Νικολακάκης), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Μάρτινς (81′ Ρομέου), Ακόστα, Ναπολεόνι (77′ Μίλιεβιτς).

Κέρκυρα : Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Βενέτης, Πετρούσης, Κοντοδήμος, Ηλιάδης, Γκούμας (66′ Τσοκάνης), Μπουκουβάλας, Γιάντσης (73′ Βασιλόγιαννης), Αγρίτης, Μπάρκογλου (84′ Σίμωσης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected