Γενικά

Τύρναβος – Ζάκυνθος (1-0) Βασικοί Πετράκος, Παπαστεργίου

zakyntos_ston_tyrnavo_megalhΧάρη σε ένα γκολ που πέτυχε από το πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Τύρναβος επικράτησε της Ζακύνθου με 1-0 και ανέβηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και μετά από σέντρα του Κιπτίου και το διώξιμο από τον Τσολακούδη, η μπάλα έφτασε στον Κακαβίτση κι αυτός με σουτ μέσα απ’ την περιοχή έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Ο Τύρναβος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και είχε την ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο να πάρει διαφορά δύο τερμάτων, ωστόσο δεν τα κατάφερε, όπως δεν τα κατάφερε και η Ζάκυνθος στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να ισοφαρίσει, όταν ο Κερμενίδης δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο μέρος η Ζάκυνθος πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων ήταν εξαιρετική.

Τύρναβος: Γούπος, Αθανασούλης, Περήφανος, Νόνης, Πολύζος, Αντωνόπουλος, Διβανές (46΄ Μεζίνι), Κιπτίου, Κακαβίτσης (81΄ Φλέγγας), Τσούκαλος (59΄ Ρόκκα), Οικονόμου.
Ζάκυνθος: Παλιούρας, Πετράκος, Τσολακούδης, Τσορμπατζίδης, Τσίτσης, Φιλάι, Παπαστεργίου, Κερμενίδης, Μιλόσεβιτς, Τσίλης (77΄ Καλόγερος), Σολομωνίδης (46΄ Πρίφτης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected