Γενικά

Ζάκυνθος – Άλλος ένας κίνδυνος μηδενισμού!

ζακυνθος1

Ανάσα… δεν πήραν παίκτες και τεχνική ηγεσία της Ζακύνθου, αφού με το που έφτασαν γύρω στις 2 μμ στο νησί της Ζακύνθου, στις 4 μμ έδωσαν ραντεβού στο δημοτικό στάδιο του νησιού. Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Μαγκαφίνης έκανε αποθεραπεία στους παίκτες που χρησμοποιήθηκαν στο ματς με τον Τύρναβο ενώ στη συνέχεια έκαναν μασάζ.  Οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά πρόγραμμα με τον έμπειρο τεχνικό.

Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα παρά την ήττα από τον Τύρναβο, αφού η εμφάνιση των παικτών στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή. Ο κ. Μαγκαφίνης ήταν πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του κι αυτά που “έβγαλαν” στο γήπεδο, λέγοντας στους ίδιους πως παρουσιάστηκαν στο δεύτερο μέρος όπως είχαν δουλέψει στις προπονήσεις.

Κλωτσάει… ο Ψάρρης

Ευχάριστα είναι τα νέα που αφορούν στο Σάκη Ψάρρη. Ο Ζακυνθινός επιθετικός έχει πρόβλημα σε πλάγιο σύνδεσμο στο γόνατο και αναμενόταν από Γενάρη να μπει στις προπονήσεις. Όμως τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε δειλά – δειλά να τρέχει μόνος του και μάλιστα σε κάποιες στιγμές κλώτσησε μπάλα, χωρίς όμως να επιχειρεί παραπάνω κινήσεις. Από την άλλη, Ο Βυθούλκας με δύο πλευρά σπασμένα εξακολουθεί να πονά και υποβάλλεται σε φαρμακευτική αγωγή.

Ενοχλήσεις ο Τσίτσης

Τέλος, ο Τσίτσης ένιωθε ενοχλήσεις στον προσαγωγό από το ματς με τον Τύρναβο και σήμερα έκανε μόνο μασάζ, όμως δεν αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Οδυσσέα Κορδελιού την ερχόμενη Κυριακή.

Δεν ορίστηκε το ματς 

Για μια ακόμη φορά (τρίτη) φέτος δεν ορίστηκε ματς της Ζακύνθου λόγω προσφυγής κι έτσι αντιμετωπίζει και πάλι κίνδυνο μηδενισμού. Βέβαια η διοίκηση αναμένεται να τα καταφέρει για μια ακόμη φορά και το παιχνίδι να γίνει κανονικά.

*ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected