Κατηγορίες
Γενικά

Κώστας Έξαρχος : “Είναι δεδομένο ότι αυτός ο Αιγινιακός αξίζει να βρεθεί ψηλότερα”

420558_4921277314912_1779776566_nΣτον εμπλουτισμό του τεχνικού τιμ προχώρησε η ομάδα της Πιερίας, αφού στο πλευρό του προπονητή, Γιάννη Βλάχου, θα βρίσκεται ως στενός συνεργάτης ο Κώστας Νικολαϊδης.

Ο 37χρονος τεχνικός έχει εργαστεί σε ερασιτεχνικές ομάδες της Θεσσαλονίκης, ενώ ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί πριν μια τετραετία στην ομάδα του Αιγινίου, αλλά και σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εδεσσαϊκό και Οδυσσέα Κορδελιού.

Την ίδια στιγμή, ο «χρυσός» σκόρερ του Αιγινιακού, Κώστας Έξαρχος, στη δεύτερη φετινή νίκη με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τα Λευκάδια και συγκροτεί ισχυρό επιθετικό δίδυμο με τον Μάνθο Πλατάκη, τόνισε σε δηλώσεις του:

“Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γι’ αυτή την επιτυχία. Πήραμε μια σημαντική νίκη, που έχει βαθμολογική ουσία, αλλά και βελτιώνει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας. Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε κάνει καλές εμφανίσεις, αλλά δεν πήραμε ότι αξίζαμε από βαθμολογικής πλευράς. Είναι δεδομένο ότι αυτός ο Αιγινιακός αξίζει να βρεθεί ψηλότερα στην κατάταξη. Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας, δηλαδή το να πλασαριστούμε στις θέσεις ανόδου. Πρέπει βεβαίως να τελειώνουμε εύστοχα τις φάσεις και να «καθαρίζουμε» τα παιχνίδια”.

*pieriasport.gr

 Σειρά για την ομάδα του Γιάννη Βλάχου έχει το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πολύ σύντομα ο βασικός χρηματοδότης, Γιάννης Νιώπας, θα είναι σε θέση να ανακοινώσει δυο «ηχηρές» μεταγραφές, με έμπειρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο και θα προκαλέσουν αίσθηση, βοηθώντας άμεσα τον Αιγινιακό (υπάρχουν ήδη πρώτες συμφωνίες, μένουν υπογραφές και… προκαταβολές).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected