Κατηγορίες
Διάφορα

Απόστολος Εμμανουηλίδης – Οι δεσμεύσεις του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας

197857_10200237689610074_756363767_n

Ειρήνη Σωτηρίου, Αλέξανδρος Δρένος

Παρακάτω παρουσιάζονται οι θέσεις-δεσμεύσεις του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας, κ. Απόστολου Εμμανουλίδη:

1) Επιχορηγήσεις θα λάβουν όλα τα σωματεία χωρίς να υπάρξει εξαίρεση. Αναλύοντας τα ποσά και τις κατηγορίες ανέφερε : στις 15/01/2013 θα λάβουν: 5.000€ τα σωματεία της Δ’ Εθνικής, 3.000€ τα σωματεία της Α1, 2.000€ τα σωματεία της Α2, από 1.000€ έως 1.500€ τα σωματεία της Β΄κατηγορίας. Σε ερώτηση που του έγινε για πόρους των χρημάτων, ανέφερε πως ο κ. Καλαϊτζίδης Κώστας που βρισκόταν στην αίθουσα είναι χορηγός της κίνησης Εμμανουηλίδη και θα συμβάλλει με το ποσό των 50.000€, ενώ τα υπόλοιπα θα τα καταβάλλει ο ίδιος με τους συνεργάτες του.

2) Καθιέρωση Νομικής Υπηρεσίας. Επικεφαλής της νομικής αυτής υπηρεσίας θα είναι ο κ. Χρήστος Γουναράς, νομικός στο επάγγελμα και υποψήφιος με τον κ. Εμμανουηλίδη.

3) Υποχρεωτική παρουσία Ιατρού. Καθιερώνεται η ύπαρξη γιατρού σε κάθε αγώνα, ενώ ως εναλλακτικές λύσεις προτείνει την παρουσία νοσοκόμου ή μιας ομάδας πρώτων βοηθειών για όλα τα παιχνίδια και του Σαββάτου και της Κυριακής.

4) Φυσιοθεραπευτική υποστήριξη όλων των ποδοσφαιριστών. Κάλυψη των φυσιοθεραπειών στα ανάλογα κέντρα τα οποία θα πληρώνονται από την ΕΠΣ.

5) Ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών. Η ΕΠΣ θα έρθει σε συμφωνία με ασφαλιστική εταιρία.

6) Αναβάθμιση των πρωταθλημάτων με την καθιέρωση play off, παιδικών και  προπαιδικών πρωταθλημάτων καθώς και τζούνιορ.

7) Καθιέρωση της ημέρας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της ΑΕΠ/Ακαδημίας Βέροιας ανέφερε πως ισχύει σε πολλές ΕΠΣ ανά την Ελλάδα. Η πρώτη ημερίδα θα γίνει με προσκεκλημένους ποδοσφαιριστές και παράγοντες του ποδοσφαίρου.

8) Λειτουργία ιστοσελίδας.

9) Θέσπιση κλήρωσης Διαιτητών. Καταργείται ο ορισμός και η κλήρωση θα γίνεται  παρουσία παραγόντων και δημοσιογράφων που θα ανακοινώνονται από την Παρασκευή. Θεσπίζεται επίσης ειδική ημερίδα για την διαιτησία.

10) Στήριξη της  ανεξάρτητης διαιτησίας. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας δεν θα έχει καμία συμμετοχή στα θέματα του αρχιδιαιτητή.

11) Εκγύμναση των διαιτητών από γυμναστή που θα προσλάβει η ΕΠΣ.

12) Συνεχής ενημέρωση των ΜΜΕ για όλες τις αποφάσεις της ΕΠΣ.

13) Ταμείο αρωγής, που θεσπίζεται από το πρώτο Σαββατοκύριακο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected