Super League 1

Metrosport : “Στον ΠΑΟΚ ο Ολαϊτάν με 150.000€!”

ολαιτανΡεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας αναφέρει για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον μεγαλομέτοχο της Βέροιας, Γιώργο Αρβανιτίδη για την απόκτηση του Μάικλ Ολαιτάν!

Ας δούμε τι γράφεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας “Metrosport”:

“Χθεσινοβραδινές πληροφορίες του “Μ” αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τον μεγαλομέτοχο της Βέροιας, Γιώργο Αρβανιτίδη, ο οποίος δεν παρουσιάζεται πλέον τόσο αρνητικός στο να παραχωρήσει τον 19χρονο Νιγηριανό από τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η “Βασίλισσα του Βορρά” θα καρπωθεί ένα ποσό της τάξης των 150.000 ευρώ και ο Ολαϊτάν θα αγωνίζεται από τον Γενάρη στην Τούμπα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το όνομά του εμφανίζεται να βρίσκεται και στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Για τον ποδοσφαιριστή πάντως έχουν τις καλύτερες των εντυπώσεων οι Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Γεωργιάδης, βλέποντας στο πρόσωπο του έναν παίκτη που διαθέτει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα σε έναν ποδοσφαιριστή ενδεκάδας με μεγάλη μεταπωλητική αξία στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Αν τώρα οι επαφές του ΠΑΟΚ με τη Βέροια δεν έχουν αίσιο τέλος, τότε ο Δικέφαλος θα επιδιώξει τον Ιανουάριο να έρθει σε συμφωνία με τον ίδιο τον Ολαϊτάν, προκειμένου να τον “καπαρώσει” εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου όποτε και εκπνέει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Ημαθίας”.

*paok24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected