K20 - K17 - K15

Αργύρης Τούφας : “Θέλουμε το πρωτάθλημα”

τουφαςΠαρά το γεγονός ότι ήρθε φέτος στον Ολυμπιακό ο Ναουσαίος Αργύρης Τούφας έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στους «ερυθρόλευκους» και από την αρχή έχει πάρει φανέλα βασικού! Έχει πάρει το αριστερό άκρο της άμυνας και δεν το… κουνάει από εκεί, αφού δείχνει ότι αξίζει να βρίσκεται στην ενδεκάδα του Θρύλου. Και παρότι είναι αμυντικός έχει βοηθήσει τα μέγιστα και στην επίθεση των Πειραιωτών, ενώ είναι και εκτελεστής των περισσότερων στημένων φάσεων.

Σε δηλώσεις του για τον αγώνα με τον ΠΑΟ, τόνισε: «Μπήκαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και έτσι καταφέραμε να σκοράρουμε από νωρίς. Κάναμε δύο ωραία γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο αποσυντονιστήκαμε λίγο αλλά παρόλα αυτά κρατήσαμε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα δέκα λεπτά, όμως δεχτήκαμε ένα γκολ στο οποίο δεν μαρκάραμε σωστά. Κάναμε όμως ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πιέσαμε όπως μας είχε ζητήσει και ο προπονητής, πήραμε τη νίκη και έτσι διευρύναμε τη διαφορά μας από τον Παναθηναϊκό».

Για το δεύτερο ημίχρονο που έπεσε η απόδοση του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Μπήκε πιο δυνατά ο Παναθηναϊκός και εμείς δεν ξέρω γιατί αλλά δεν είχαμε στηθεί καλά στους χώρους του γηπέδου, ο προπονητής όμως έκανε κάποιες αλλαγές και έτσι ισορροπήσαμε το ματς και μας βοήθησε αρκετά το γεγονός ότι τρέξαμε πολύ τον αντίπαλό μας».

Όσον αφορά το γεγονός ότι εκτελεί τα στημένα της ομάδας και για τον στόχο της ομάδας αλλά και τον δικό, είπε: «Έχει διαλέξει εμένα ο κόουτς στις στημένες φάσεις και το καλό είναι ότι μέχρι τώρα μου βγαίνει αυτό στους αγώνες και έχω κάποιες ασίστ. Είναι η πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό, αυτό που θέλω είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και χαίρομαι πολύ που είμαι και βασικός μέχρι τώρα στην ομάδα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected