Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Μικτές Ημαθίας – Ξεκίνησαν οι αγώνες

image001Ξεκίνησε τη Τετάρτη 5/12/12 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και οι Μικτές της ΕΠΣ Ημαθίας, τυπικά γηπεδούχοι, αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Κοζάνης στο Ενωσιακό γήπεδο Κοζάνης. Μια ήττα και μια ισοπαλία ο απολογισμός της πρεμιέρας για τις Μικτές ομάδες της Ημαθίας, που το επόμενο παιχνίδι για αυτούς είναι στις 27/12 στα Γρεβενά.

ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ:
Οι ομάδες των Παίδων κάτω από βροχόπτωση και χιονόνερο έχοντας το άγχος της πρεμιέρας, προσπάθησαν να δαμάσουν τις άσχημες καιρικές συνθήκες και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Το τελικό 4-1 υπέρ της ΕΠΣ Κοζάνης αποζημίωσε τους λιγοστούς φιλάθλους που παρακολούθησαν τις προσπάθειες των νεαρών παικτών.
Η ομάδα της Κοζάνης πήρε από νωρίς «κεφάλι» στο σκορ, αφού μόλις στο 3’ λεπτό ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου Πιτσιάβας, έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς και με ψύχραιμο σουτ άνοιξε το σκορ. Προσπάθησε η ομάδα της Ημαθίας να αντιδράσει, αλλά οι επιθετικοί της δεν έβρισκαν διαδρόμους. Έτσι στο20’ ο Πιτσιάβας ανεβάζει το σκορ σε 2-0 δέχνιντας ότι η αναμέτρηση θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι αντίπαλοι όμως δεν πτοήθηκαν και στο 38’ κέρδισαν πέναλτυ σε ανατροπή του Καραγιάννη και οΧρυσόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση έδωσε ελπίδες στην ομάδα του μειώνοντας σε 2-1.. Στο β’ μέρος η Ημαθία ξεκίνησε καλύτερα από τους αντιπάλους χάνοντας δυο ευκαιρίες που θα έφερναν το παιχνίδι στα «ίσια». Όμως ο Πιτσιάβας είχε αντίθετη γνώμη, αφού στο 60’ με μια προσωπική ενέργεια και αφού διέσχισε σχεδόν όλο το γήπεδο, σημείωσε το 3-0 σημειώνοντας χατ-τρικ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε οΖαγκουντίνος στο 75’ με σουτ γράφοντας το τελικό 4-1.
Διαιτητής: Δροβατζήκας (Τσέτσιλας, Μωυσιάδης) ΕΠΣ Γρεβενών.
Συνθέσεις: ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑ (Λυμούσης) Τσιμπρής, Πατσιαβούρας, Βύζας (65’ Μπεκιαρίδης), Τσιότρας, Ρηγόπουλος,Κοτσογιαννίδης, (49’ Λύτης), Χαρπίδης (41’ Μελιόπουλος), Ιωάννου, Χαρίσης, Χρυσόπουλος, Καραγιάννης.
ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗ (Κωνσταντινίδης) Δόκος, Μπλιάς, Δουγάλης, Σωτηριάδης, Ξανθόπουλος, Μαυροδήμος, Νάνος (62’ Βασιλειάδης),Αρνίδης (70’ Μιχαηλίδης), Πιτσιάβας, Ζαγκουντίνος, Καραπέγιος (53’ Φωλίνας)
ΟΙ ΝΕΟΙ
Ισόπαλη με σκορ 0-0 έληξε η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Νέων της ΕΠΣ Ημαθίας και την ΕΠΣΚοζάνης, που πραγματοποιήθηκε στο ίδιο γήπεδο, αυτή την φορά όμως με τον καιρό να παίζει άσχημα παιχνίδια. Κάτω από ένα ήλιο με «δόντια» αφού το κρύο που υπήρχε στην Κοζάνη ήταν τόσο έντονο, που έμελλε να είναι ανασταλτικός παράγοντας στην διάθεση των παικτών να προσφέρουν θέαμα.
Παρόλα αυτά έγινε ένα όμορφο παιχνίδι με την ομάδα της Ημαθίας να είναι σαφώς καλύτερη από την αντίστοιχη της Κοζάνης και να χάνει κλασικές ευκαιρίες να φύγει από την παγωμένη Κοζάνη με το τρίποντο. Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπος, ενώ στο δεύτερο μέρος οι Νέοι της ΕΠΣ Ημαθίας ήταν καλύτεροι, και έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για να νικήσουν τον αξιόμαχο αντίπαλο τους. Η ομάδα της Ημαθίας διαμαρτύρεται για την ακύρωση ενός τέρματος λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης από τον Βούλγαρη. Ο επόπτης την «έχασε» την φάση αφού καθαρά ο παίκτης βγαίνει πίσω από την άμυνα μετά την πάσα του συμπαίκτη του και ενώ σημειώνει το γκολ, ο επόπτης που ήλεγχε την άμυνα της Κοζάνης καθυστερημένα υπέδειξε οφσάιτ. Στη συνέχεια και πάλι ο Βούλγαρης στην εκπνοή του αγώνα, σχεδόν μόνος προ του αντιπάλου γκολκίπερ καθυστέρησε και έχασε την μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του.
Διαιτητής: Τσέτσιλας (Δροβατζήκας, Μωυσιάδης) ΕΠΣ Γρεβενών.
Συνθέσεις: ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑ (Λυμούσης) Σακαλής, Κελεσίδης (46’ Βούλγαρης), Κοσμάς, Παπακωνσταντίνου, Χατζηγεωργίου,Μπλούκας, Κωτσόπουλος (46’ Αλμπανίδης), Μιχαηλίδης, Μυλωνάς (67’ Κρουστάλλης), Συμεωνίδης, Θεοδωρόπουλος.
ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗ (Κωνσταντινίδης) Λαμπίρης,Ρούσσης, Γρίβας, Λιάμης, Ρωσσίδης, Καραμάρκος, Πιστόλας, Μπίντσης, Σαμαράς (65’ Βερύκοκος), Παπουτζίδης (56’ Παπακωνσταντίνου), Ανδρονικίδης (81’ Κοτζατίσογλου).
*Δελτίου Τύπου
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected