Κατηγορίες
Super League 1

Πλατανιάς – Σε διαπραγματεύσεις με Κανακούδη

κανακουδης2Πλατανιάς και Πέτρος Κανακούδης έχουν ήδη μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο στο πρώτο ραντεβού διαπιστώθηκε σημαντική διαφορά στο οικονομικό.

Στο στρατόπεδο των νεοφώτιστων επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για τον επαγγελματισμό και τις εμφανίσεις του 28χρονου μπακ και αυτός είναι και ο λόγος που επιθυμία της διοίκησης είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι για έναν χρόνο.

Σύμφωνα ωστόσο με δημοσίευμα της εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα», το οικονομικό χάσμα που παρατηρήθηκε στην πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών είναι μεγάλο κάτι που σημαίνει ότι προς το παρόν, το μέλλον του Κανακούδη δεν βρίσκεται ντε και καλά στην Κρήτη. Δεδομένου, ωστόσο, ότι υπάρχει θετική διάθεση τόσο από πλευράς παίκτη, όσο και από πλευράς ομάδας, δεν αποκλείεται στο αμέσως επόμενο ραντεβού, το οποίο αναμένεται άμεσα, να αλλάξουν προς το καλύτερο τα δεδομένα.

Χαρούμενος Αναστασιάδης

Ιδιαίτερα ευτυχής θα πρέπει να νιώθει ο Αγγελος Αναστασιάδης ενόψει της αναμέτρησης με τη Βέροια, καθώς προβλήματα δεν υπάρχουν και όλα δείχνουν ότι οι Χανιώτες θα είναι πλήρεις. Η προετοιμασία του Πλατανιά θα ολοκληρωθεί το Σάββατο και εν συνεχεία ο Αναστασιάδης θα ανακοινώσει και την αποστολή.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected