Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δ’ Εθνική (3ος όμιλος) – Τα νέα των ομάδων της Κοζάνης

Με ενδιαφέροντα παιχνίδια και αγώνες που προμηνύουν σκληρές μάχες συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Δ΄ εθνικής στον 3ο όμιλο.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής έχουμε δύο δυτικομακεδονικές μάχες. Μετά τη νίκη της Νάουσας την Τετάρτη στα Λευκάδια με σκορ 1-0, η Κοζάνη υποχώρησε στην δεύτερη θέση, έχοντας όμως σε εκκρεμότητα την ένσταση που κατέθεσε στο παιχνίδι με το Μακροχώρι.

Την Κυριακή οι ερυθρόλευκοι που βρίσκονται σε ανοδική πορεία υποδέχονται στο ΔΑΚ τον περσινό κακό δαίμονά τους, τα Γρεβενά Αεράτα. Η Κοζάνη θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην Γρεβενιώτικη ομάδα που μπορεί να είναι τελευταία στην βαθμολογία, αλλά είναι πάντα υπολογίσιμη και αν υποτιμηθεί είναι ικανή να επαναλάβει τις περσινές βαθμολογικές ζημιές.

Ο Γιάννης Παρασκευάς έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους, εκτός απο τους τραυματίες Τσικόπουλο Γιάννη και Συμεωνίδη Γιώργο.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναργειακό ο Μακεδονικός έχει στρέψει το βλέμμα του στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του. Οι κυανόλευκοι έχουν πολύ δύσκολη αποστολή στα Γρεβενά κόντρα στον τοπικό Πυρσό που καίγεται κι αυτός με τη σειρά του για βαθμούς.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες του παιχνιδιού οι παίκτες του Γιάννη Παπακώστα είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την προσπάθεια τους, να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν και να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο αγωνιστικό τους εαυτό έτσι ώστε να καταφέρουν μέσα σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε έναν έμπειρο αντίπαλο η ομάδα να πάρει βαθμολογικό κέρδος.

 Ματιές στα Σπορ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected