Κατηγορίες
Γενικά

Ζάκυνθος – Πρώτη φορά όλοι στις…επάλξεις!

μαγκαφινηςΓια πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, η κατάσταση με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα παραδώσει ο ΑΠΣ Ζάκυνθος στους διαιτητές, θα περιλαμβάνει 18 ονόματα. Κι αυτό γιατί ο Δημήτρης Μαγκαφίνης τους θέλει όλους κοντά, εκτός φυσικά του τραυματία Βυθούλκα (δύο σπασμένα πλευρά) που θα δοκιμάσει από βδομάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός είδε με ικανοποίηση το Σάκη Ψάρρη να κλωτσάει μπάλα και σήμερα, με αποτέλεσμα να τον ειδοποιήσει πως θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή, χωρίς όμως να είναι σε θέση να ξεκινήσει. Από εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κερμενίδη ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ελαφριάς θλάσης στο δικέφαλο.

Η ομάδα σήμερα έκανε χθες στις 12 μ. προπόνηση στους Αμπελοκήπους, ενώ σήμερα στο ίδιο γήπεδο η ομάδα την ίδια ώρα θα κάνει ξεμούδιασμα και στημένες φάσεις.

Ο κ. Μαγκαφίνης καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Παλιούρα, Βασιλακόπουλο, Μουζάκη, Τσορμπατζίδη, Τσίλη, Πετράκο, Μάγκα, Τσίτση, Κερμενίδη, Σολομωνίδη, Ψάρρη, Πρίφτη, Παπαστεργίου, Μιλόσεβιτς, Φιλάι, Καλόγερο, Τσολακούδης και Γκελάι.

*ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected