Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Ράχης – Μακεδονικός Πλατάνου 1-3 (+φωτορεπορτάζ)

Του Δημήτρη Χαραλαμπίδη

Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο οι παίκτες και των δύο ομάδων προσπάθησαν για τη νίκη, με τον Μακεδονικό Πλατάνου να επικρατεί του Εθνικού Ράχης με σκορ 1-3.

Στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή ήταν μοιρασμένη, παίχτηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου και καμία δεν μπόρεσε να σκοράρει και να προηγηθεί. H Ράχη έμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς ο Τσιαμήτρος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες.

Στην επανάληψη όμως και συγκεκριμένα στο 65΄ ο Πλάτανος άνοιξε το σκορ με τον παίκτη-προπονητή Καλαμπούκα, ανοίγοντας τον…χορό των γκολ για την ομάδα του. Ο Εθνικός αντέδρασε γρήγορα και στο 70΄ ισοφάρισε με το εκπληκτικό σουτ του Λασκάρογλου. Όμως η ομάδα της Ράχης δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ και 5 λεπτά αργότερα ο Καλαμπούκας και πάλι έκανε το 1-2 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Μαυρίδης Δ. στο 83΄.

Να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα για την δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Τσιαμήτρος και αποβλήθηκε, όπως επίσης ότι το τρίτο γκολ του Πλάτανου ήταν από αντικανονική θέση.

Διαιτητής : Βαράγκας
Α Βοηθός : Παζαρτζικλής Γ.
Β Βοηθός : Παζαρτζικλής Θ.

Τα γκολ

65΄ Σουτ από τον Καλαμπούκα για το 0-1
70΄ Φοβερό σουτ από τον Λασκάρογλου ο οποίος ισοφάρισε για τον Εθνικό
75΄ Πλασέ από τον Καλαμπούκα που έδωσε προβάδισμα και πάλι στον Πλάτανο
83΄ 1-3 από τον Μαυρίδη Δ. ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ

Οι συνθέσεις

Εθνικός Ράχης : Χριστοφορίδης, Φωτιάδης (67΄ Λασκάρογλου), Χατζής, Τσιαμήτρος, Σαμψωνίδης (60΄ Μπιτζές), Ζησιός, Αïβάζης, Τσαρτσής, Καφετζής, Ιωσηφίδης, Τσακιράκης (55΄ Πετράκης).

Μακεδονικός Πλατάνου : Μπουλιόπουλος, Αλεξόπουλος, Μαυρίδης Β., Τσουλακής, Ιτούδης, Τσιτσιλαράς (45΄ Καλαμπούκας), Αποστόλου, Σωτηρίου Α., Τσολακίδης Π. (80΄ Τσολακίδης Ι.), Σωτηρίου Μ., Μαυρίδης Δ. (84΄ Βασιλόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected