Γενικά

Ζάκυνθος – Οδυσσέας Κορδελιού (2-1) Γκολ ο Παπαστεργίου!

ζακυνθος1Οι νησιώτες πήραν σημαντική νίκη κόντρα στην ομάδα του Κορδελιού, καθώς κατάφεραν να ξεφύγουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και να ξεπεράσουν το σημερινό τους αντίπαλο.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη κατάφερε να πάρει τη νίκη έστω κι αν στο φινάλε… καρδιοχτύπησε, φτάνοντας έτσι τους 8 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον Οδυσσέα Κορδελιού ο οποίος έχει αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Μαρκαντωνάτου καθώς «φωνάζει» για ακυρωθέν γκολ στο δεύτερο ημίχρονο…

Με γκολ από… τα αποδυτήρια άρχισε το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο της Ζακύνθου, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που πήραν το προβάδισμα μόλις στο πρώτο λεπτό, χάρη στο σουτ του Καλόγερου που νίκησε τον Κραβαρίτη κι έδωσε το προβάδισμα στους νησιώτες. Η Ζάκυνθος με το υπέρ της σκορ και τον κόσμο να τη στηρίζει, κατάφερε να επιβληθεί του Οδυσσέα και ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, χάνοντας την ευκαιρία να πετύχει κι ένα δεύτερο τέρμα στο 22’ όταν το σουτ του Τσίτσι σταμάτησε στο δοκάρι της ομάδας του Κορδελιού. Οι φιλοξενούμενοι από ένα σημείο κι έπειτα ωστόσο μπήκαν στο ματς, ισορρόπησαν την κατάσταση κι είχαν με τη σειρά τους δοκάρι στο 41’, όταν η προσπάθεια του Λαζαρίδη σταμάτησε στο οριζόντιο του Παλιούρα.

Με τη μορφή που είχε το παιχνίδι φαινόταν ότι δύσκολα θα αλλάξει κάτι και πως η Ζάκυνθος θα καταφέρει εύκολα ή δύσκολα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ειδικότερα από το 77’ και μετά, όταν οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 με τον Παπαστεργίου, το τρίποντο φαινόταν να έχει «κλειδώσει», ωστόσο στο 79’ ο Αχαλινόπουλος μείωσε για τον Οδυσσέα Κορδελιού και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον για το τελευταίο δεκάλεπτο του ματς. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι πέντε λεπτά πριν το τέλος περίπου, έφτασαν στην ισοφάριση ωστόσο το γκολ που πέτυχαν ακυρώθηκε ως οφσάιντ, κάτι που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες του Αλέξη Αλεξίου και των ποδοσφαιριστών του, καθώς θεώρησαν λανθασμένη την υπόδειξη του βοηθού. Έτσι, αφού το αποτέλεσμα δεν διαφοροποιήθηκε στη συγκεκριμένη φάση, η Ζάκυνθος κατάφερε να πάρει τη νίκη που τις έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα…

Ζάκυνθος : Παλιούρας, Φιλάι, Τσορμπατζίδης, Πετράκος, Τσολακούδης, Τσίτσης, Τσίλης, Μιλόσεβιτς, Παπαστεργίου, Σολομωνίδης, Καλόγερος.

Οδυσσέας Κορδελιού : Κραβαρίτης, Θυμιόπουλος, Αντωνιάδης, Σάλιβαν, Λαμπάκης, Λαζαρίδης, Αχαλινόπουλος, Αλμπάνης, Μπόλοσης, Κυριακίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected