Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Καλλιθέα – Άρης (3-1) Βασικός ο Διούδης

καλλιθεα φασηΣημαντικό βήμα πρόκρισης έκανε η Καλλιθέα, καθώς ο Ντακόλ ντύθηκε σερίφης στο «Ελ Πάσο» και με δύο γκολ και μια ασίστ εκτέλεσε τον Άρη, στο τελικό 3-1.

Ο Βραζιλιάνος άσος σημείωσε δύο τέρματα στο 18’ και το 57’, ενώ σέρβιρε το τέρμα στον Ντα Σίλβα στο 76’. Ο Άρης κατάφερε να μειώσει στο 79’ με τον Γιαννιώτα, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ και να βελτιώσει σημαντικά την εικόνα του αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στη ρεβάνς.

Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι η Καλλιθέα, εκμεταλλευόμενη τις αλλαγές στην ενδεκάδα του Άρη. Οι γηπεδούχοι είχαν αναλάβει τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 18’ κατάφεραν να προηγηθούν με ένα πολύ όμορφο σουτ του Ντακόλ μέσα από την περιοχή. Το γκολ αυτό δεν κατάφερε να ξυπνήσει τους «κίτρινους» που δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Μιχελή. Η Καλλιθέα είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Ντακόλ και Φαρινόλα, ενώ οι παίκτες του Αλκαράθ δεν δημιούργησαν κάποια μεγάλη ευκαιρία ως το τέλος του ημιχρόνου.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος και η Καλλιθέα συνέχισε να ελέγχει την αναμέτρηση. Στο 57’ ο Ντακόλ με κεφαλιά κρέμασε τον Διούδη κι έκανε το 2-0. Ο Ισπανός τεχνικός των «κίτρινων» έριξε στο παιχνίδι τους Καζναφέρη, Τριανταφυλλάκο και Γιαννιώτα, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Παντέλη σημείωσαν και τρίτο γκολ. Στο 76’ ο Ντακόλ έδωσε στον Ντα Σίλβα, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Άρης κατάφερε να μειώσει τρία λεπτά αργότερα, με τον Γιαννιώτα μέσα από την περιοχή να κάνει το 3-1, που διατηρήθηκε ως το τέλος, παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να σημειώσουν κι άλλο γκολ ενόψει της ρεβάνς.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους παίκτες της Καλλιθέας να πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Άρη, που τους δίνει σημαντικό προβάδισμα ενόψει του δεύτερου αγώνα στις 23/12 στις 20:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Καλλιθέα : Μιχελής (71’ Κατσούλης), Ατματζίδης, Σταύρου, Φραγκής, Ροντρίγκες, Φαρινόλα, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Καλτσάς, Μουσταφίδης, Ντακόλ (83’ Μαρουκάκης).

Άρης : Διούδης, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Κοτσώνης, Ψυχογιός (60’ Καζναφέρης), Κοέλιο, Οικονομόπουλος, Σουνάς (69’ Γιαννιώτας), Καραγιάννης, Αγγελούδης, Κανούλας (60’ Τριανταφυλλάκος).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected