Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κερατσίνι – Πανναξιακός (0-1) Κατέβασε τα ρολά ο Θεοδοσιάδης!

θεοδοσιαδησ αλεξηςΣπουδαία νίκη σημείωσε ο Πανναξιακός στο Κερατσίνι, επικρατώντας 1-0, αποτέλεσμα που τον έφερε στην τέταρτη θέση του 9ου ομίλου.

Οι νησιώτες μπήκαν από την αρχή καλά στο παιχνίδι και μετά το αναγνωριστικό τέταρτο, άρχισαν να πιέζουν την άμυνα των «ροσονέρι». Τρία φάουλ κέρδισε ο Πανναξιακός έξω από την περιοχή, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν χάσει τη μάχη του κέντρου. Στο 37’ ο Καρούσης έκανε τη σέντρα και ο Ντούκα με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Το Κερατσίνι άγγιξε την ισοφάριση στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με την κεφαλιά του Μαριόλη στο 48’ να περνά δίπλα από την εστία. Οσο περνούσε η ώρα οι Ναξιώτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, με τους γηπεδούχους να μην πλησιάζουν στα αντίπαλα καρέ. Η τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα του Κλείσαρη ήταν μια εκτέλεση φάουλ στο 70’, με τον Αλέξη Θεοδοσιάδη να αποκρούει με διπλή προσπάθεια.

Κερατσίνι : Λεντής, Καράς, Καμμένος, Σιδηρόπουλος, Βαττής, Μαρμαρίδης, Παντελίδης, Κουφουδάκης, Μαριόλης, Μάλλης, Πουλάκης

Πανναξιακός : Θεοδοσιάδης, Πετρόπουλος, Τζορμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης, Αθανασίου, Ντούκα (89’Τερόλης), Δερμιτζάκης (75’ Κεμαβόρ), Μπονιάκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected