Κατηγορίες
Super League 1 - Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδος – “Φωτιά” σε Λάρισα, Βόλο και “Ελ Πάσο”

κυπελλο ελλαδας

Το δεύτερο… πιάτο της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, περιλαμβάνει τέσσερις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τους τρεις εκ των τεσσάρων εκπροσώπων της Super League να δίνουν τα πρώτα ματς εκτός έδρας.

Βέροια – Θρασύβουλος (18.30)

Η πληγωμένη Βέροια καίγεται πολύ περισσότερο για το πρωτάθλημα από ό,τι για το Κύπελλο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για τη σειρά των αγώνων με τον Θρασύβουλο. Το ιδανικό για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τους παίκτες του είναι να πάρουν σήμερα μια καθαρή νίκη που θα τους εξασφαλίζει ενόψει του επαναληπτικού, ώστε να επικεντρωθούν στα της Super League. Ο Θρασύβουλος από την άλλη, δεν έχει άγχος, αλλά και γι’ αυτόν προτεραιότητα αποτελεί το πρωτάθλημα, καθώς η μέχρι τώρα πορεία του μόνο ιδανική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η αποστολή της Βέροιας: Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Καλί, Μπάρμπας, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Γεωργέας, Γκιγέρμο, Κόστλι, Καφές, Ιωάννου, Καλογέρης, Μάνος, Σκαθαρούδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Ολαϊτάν.

Η αποστολή του Θρασύβουλου: Σταυριανός, Ξενοδόχοφ, Ανδρίκος, Πάνος, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Σκόνδρας, Μπέκα, Πλαβούκος, Παπανίκου, Γεωργιάδης, Κεϊτά, Καλαμιώτης, Αγκόλι, Καλογρίδης, Σκαμαντζούρας, Μουκίδης, Μπακάλης, Σιακαβάρας

Καλλιθέα – Άρης (18.30)

Η Καλλιθέα ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα της Football League η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη. Και παρότι η προσοχή της είναι επικεντρωμένη εκεί, άπαντες βλέπουν την επίσκεψη του Άρη ως μια μεγάλη πρόκληση, ενώ εκφράζεται και ελπίδα πρόκρισης, δεδομένου ότι οι Θεσσαλονικείς δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αν μη τι άλλο, βέβαια, οι κίτρινοι πήραν αποτέλεσμα ψυχολογίας στην Τρίπολη και επιζητούν σήμερα την πρώτη νίκη στην εποχή Αλκαράθ, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.

Η αποστολή της Καλλιθέας: Κατσούλης, Μιχελής, Ατματσίδης, Ντακόλ, Καλτσάς, Ντα Σίλβα, Κατσικογιάννης, Χριστοφιλέας, Δημητρίου, Χαροντάκης, Κολοφώτης, Αρβανίτης, Μαρουκάκης, Σταύρου, Φαρινόλα, Ματσούκας, Μουσταφίδης, Φουντουκίδης, Φραγκής.

Η αποστολή του Άρη: Κατσούλης, Μιχελής, Ατματσίδης, Ντακόλ, Καλτσάς, Ντα Σίλβα, Κατσικογιάννης, Χριστοφιλέας, Δημητρίου, Χαροντάκης, Κολοφώτης, Αρβανίτης, Μαρουκάκης, Σταύρου, Φαρινόλα, Ματσούκας, Μουσταφίδης, Φουντουκίδης, Φραγκής.

Ολυμπιακός Βόλου – Ατρόμητος (20.30)

Πριν από ενάμιση χρόνο και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2011, ο Ολυμπιακός έχανε τη μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό του θεσμού, μένοντας στο 0-0 με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό. Από τότε έχουν αλλάξει άρδην τα δεδομένα, με όλα όσα συνέβησαν λίγους μήνες μετά από εκείνον τον ημιτελικό. Παρά τις αλλαγές όμως, οι Βολιώτες θέλουν να πάρουν την εκδίκησή τους, αν και γνωρίζουν ότι το έργο τους είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι ήταν προ δύο σεζόν. Ο Ατρόμητος από την άλλη έχει μόνο καλές αναμνήσεις από το Πανθεσσαλικό και θα επιδιώξει να τις κάνει ακόμα καλύτερες, προκειμένου να εξασφαλιστεί πριν καν διεξαχθεί ο επαναληπτικός του Περιστερίου. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, πάντως, θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα για να φρεσκάρει την ομάδα του ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου: Γκίτκος, Σταυράκης, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Γκότοβος, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Μπολάτι, Ανιέτε, Γενκά, Κόλεφ, Παππάς, Ναουμίδης, Κοτζαθανάσης, Στογιάνοφ, Γαλάνης, Παλαιολόγος, Στουρνάρας, Κάσιο, Γουσούλης.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Αθανασίου, Τζαμάλ, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Επστάιν, Γκαρσία, Καραμάνος, Κούτσι, Μπέλιτς, Μπρίτο, Καλλέργης.

Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης (20.30)

Ίσως το πιο πολλά υποσχόμενο ζευγάρι της ημέρας. Η Λάρισα, η οποία εξακολουθεί να ψάχνει τα πατήματά της στο πρωτάθλημα, διατηρεί καλή σχέση με το Κύπελλο καθώς το έχει κατακτήσει δύο φορές, τη μία εκ των οποίων αρκετά πρόσφατα (2007). Ο Αστέρας Τρίπολης βέβαια δεν είναι ο ιδανικός αντίπαλος για τους «βυσσινί» που πάντως σκοπεύουν να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Οι Αρκάδες από την πλευρά τους, έχασαν την Κυριακή τους πρώτους βαθμούς στην έδρα τους παραχωρώντας ισοπαλία στον Άρη και βλέπουν το αποψινό ματς ως ευκαιρία να… ρεφάρουν.

Η αποστολή της Λάρισας: Σέρεμετ, Πρίφτης, Σκούπρας, Γκαλίτσιος, Ραπτάκης, Γιώτας, Δημόπουλος, Καρανίκας, Μάγγος, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι, Παπαϊωάννου, Τσιάρας, Ζεκίνια, Χασομέρης, Πόνσε, Ζουρούδης, Δεινόπαπας, Τσιμπάμπα, Φρανκού.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Φούλοπ, Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κωστούλας, Καστέλς, Ρούσσης, Αλβάρεζ, Καρντάσιο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Καλαντζής, Ντινιωτάκης και Γκάμπριελ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected