Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ραφαήλ Σούκιας – Έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση

ολυμπιακος κ20 1

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:00, Novasports 2) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του NextGen Series και θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το σημαντικότερο παιχνίδι της δίνει η ομάδα του Ραφαήλ Σούκια, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη για να περάσουν (και μάλιστα ως πρώτοι) στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με 6 βαθμούς, οι Βάσκοι έχουν 7, ενώ στην πρώτη θέση ισοβαθμούν Άρσεναλ και Μαρσέιγ με 8, αλλά και με παιχνίδι περισσότερο. Έτσι, με νίκη τα… πιτσιρίκια του Μπερντ Στορκ «σκαρφαλώνουν» στην κορυφή του ομίλου.

Παρά την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων» οι Πειραιώτες βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, ολοκληρώνοντας χθες (11/12) την προετοιμασία τους για το σημαντικό ματς, με προπόνηση στου Ρέντη.

Ο Χουτεσιώτης αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ, έχοντας στην άμυνα, από αριστερά προς τα δεξιά, τους Δημακάκο, Λεάντρο, Βούρο και Καραγκούνη. Μοναδικός κόφτης θα είναι ο Μ. Σιώπης, ενώ η τετράδα του κέντρου θα αποτελείται από τους: Παιδάκη, Βουτσιώτη, Γκίνο και Λύρα. «Φουνταριστός» θα είναι ο Ιωαννίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Βλάχος, Παπασάββας, Σούκιας, Βέργος, Δ. Σιώπης, Πασαλίδης και Γκούτσιος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected