Κατηγορίες
Super League 1

ΑΕΚ : “Πολλοί από μας δεν έχουμε να φάμε…!”

αεκ παικτεςΚραυγή αγωνίας από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι είχαν συζήτηση με τους οπαδούς που προχώρησαν σε ειρηνική κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα.

Οι «κιτρινόμαυροι», θέλησαν να μεταφέρουν στον κόσμο τα προβλήματα που τους απασχολούν, εστιάζοντας στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν. «Στην κυριολεξία οι περισσότεροι δεν έχουν να φάνε», ακούστηκε χαρακτηριστικά από αυτούς, απαντώντας στην ουσία σε όσα τους καταλόγισε πρόσφατα ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος υποστήριξε ότι έχουν έλλειμμα συγκέντρωσης πριν από τα παιχνίδια, κατηγορώντας τους ότι τρώνε πολύ στο ξενοδοχείο.

«Με τα 500 ευρώ που παρεμπίπτοντος δεν εισπράττουμε, είναι αδύνατο να τραφούμε σωστά και καταφεύγουμε σε έτοιμες-πρόχειρες λύσεις που σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζουνε με τις συμβουλές του διατροφολόγου. Τα χρήματα που οι περισσότεροι έχουν από δανεικά, χρησιμοποιούνται για να πληρώσουμε τα διόδια στην Αττική οδό, ώστε να μη χάσουμε τη προπόνηση», συνέχισε η αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών, που έκανε λόγο και για κάκιστες συνθήκες προπόνησης στα Σπάτα.

Για το θέμα της διατροφής πάντως αξίζει να σημειωθεί πως είναι πλέον ενήμερο όλο το τεχνικό τιμ, αφού οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης αδυνατούν να ανταπεξέλθουν υπό αυτές τις συνθήκες στο αγωνιστικό επίπεδο της Super League…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected