Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

A2 Ερασιτεχνική (α’ όμιλος) – Μόνο η Νηρέας εντός από την πρώτη τετράδα

Νηρεας1

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου και στους δύο ομίλους. Στο Α’ όμιλο από την τετράδα των πρωτοπόρων μόνο ο Νηρέας Βέροιας αγωνίζεται στην έδρα του με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος ενώ ο πρωταθλητής χειμώνα Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου μεταβαίνει στα Παλατίτσα, στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Η δεύτερη Θύελλα Σταυρού αγωνίζεται στην δύσκολη έδρα του Ολυμπιακού Λουτρού, η οποία ναι μεν ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 στο Σκυλίτσι την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά αγωνίστηκε με πολλές απουσίες. Οι “πράσινοι” του Κώστα Μουρτζίλα διανύουν μια περίοδο φορμαρίσματος και επισκέπτονται τον Λουτρό με στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στη δεύτερη θέση, ενώ θα περιμένουν τυχόν στραβοπάτημα του Άρη, για να πλησιάσουν κι άλλο στην κορυφή.

Ο τρίτος ΠΑΟ Κορυφής αγωνίζεται στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Αστέρα, αγώνας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Νησιού, έδρα της ομάδας από την Αλεξάνδρεια. Οι γηπεδούχοι έχουν συγκεντρώσει 16 βαθμούς στον πρώτο γύρο και θεωρείται δύσκολο να κινδυνέψουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν πάση θυσία τους 3 βαθμούς για να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Μακεδονικού Πλατάνου με τον Άρη Παλαιοχωρίου, όπου και οι δύο ομάδες μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής, που διεξάγεται Κυριακή 16/12, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00μμ (μέσα σε παρένθεση η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και δεξιά το σκορ του πρώτου γύρου) :

 

Αστέρας Αλεξάνδρειας (7) – ΠΑΟ Κορυφής (3)   (0-3)

Νηρέας Βέροιας (4) – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος (12)  (1-0)

Μακεδονικός Πλατάνου (10)– Άρης Παλαιοχωρίου (9)  (3-1)

ΠΑΟ Παλατίτσια (6) – Άρης Π. Σκυλιτσίου (1)  (0-3)

ΑΟ Συκιά (8) – Αλιάκμων Νησελίου (5)  (0-3)

Ολυμπιακός Λουτρού (11) – Θύελλα Σταυρού (2)  (0-1)

Ρεπό : Εθνικός Ράχης (13)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected