Κατηγορίες
Super League 1 - Κύπελλο Ελλάδος

Θανάσης Μουλόπουλος – Ένα μήνα εκτός!

μουλοπουλοςΟ αρχηγός των Βοιωτών θα μείνει τελικά ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, βάζοντας «πονοκεφάλους» στον Γιώργο Παράσχο για το δεξί άκρο της άμυνας.

Η θλάση του Θανάση Μουλόπουλου φαίνεται πως θα προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα στον Λεβαδειακό. Αυτό γιατί ο Ημαθιώτης άσος των Βοιωτών, θα απουσιάσει για έναν μήνα κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τόσο το αυριανό (20/12) παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πιερικό στην Κατερίνη όσο και τουλάχιστον δυο παιχνίδια στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Το χειρότερο για τον Γιώργο Παράσχο, είναι πως ο Μουλόπουλος θα λείψει από δυο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις του Λεβαδειακού, κόντρα στους «αιωνίους» αντιπάλους, στις οποίες η εμπειρία του θα ήταν πολύτιμη στην ομάδα. Συγκεκριμένα, οι Βοιωτοί στις 5 Ιανουαρίου καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ στις 12 του ίδιου μήνα θα παίξουν στη Λιβαδειά με τον Ολυμπιακό.

Αν όλα πάνε καλά για τον Μουλόπουλο, η επιστροφή του υπολογίζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια που θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ως τότε, όμως, ο Παράσχος θα πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected