Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδος – Δείτε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εβδομάδος

κυπελλο ελλαδας

Στην… τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η ολοκλήρωση της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους… πρώτους επαναληπτικούς.

Η «μάχη» της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει από την πρώτη… μέρα των επαναληπτικών. Στις 20:00 στο γήπεδο της Αγυιάς, η ομάδα της Πάτρας θα υποδεχθεί τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν τον πρώτο… λόγο μετά τη νίκη τους 2-0 στον πρώτο αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο τεχνικός ηγέτης των «ροσονέρι» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό, η αποστολή θα βγει λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στην πρωτεύουσα της Αχαΐας με μερικές αλλαγές στην σύνθεσή τους, καθώς Κάρολ και Μανιάτης έμειναν εκτός για ξεκούραση, όπως και οι τραυματίες Τοροσίδης, Αμπντούν, Σιόβας, Πάντελιτς και Τάτος, όπως και ο Βλαχοδήμος.

Το πρόγραμμα «ανοίγει» πολύ νωρίτερα, μια και στις 14:00 η Προοδευτική θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, σε μία αναμέτρηση που έχει πάρει τον χαρακτηρισμό… τυπική διαδικασία, μια και στο πρώτο ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο, οι «πράσινοι» επικράτησαν με το ευρύ 4-0.

Ο Γιάννης Δραγωνάκης έχει έναν ευχάριστο… πονοκέφαλο, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, καθώς άπαντες στο βυσσινί «στρατόπεδο» είναι ετοιμοπόλεμοι. Μάλιστα, η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Από την άλλη, κάτι οι τελευταίες εξελίξεις, κάτι το σαφές προβάδισμα που έχει ο Παναθηναϊκός… ανάγκασε τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να επιλέξει πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή. Συγκεκριμένα… κόπηκαν οι Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος, Μπουμπσόνγκ, Φορναρόλι, Κοτσόλης, Βιτόλο, Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Κουίνσι, Βελάσκες και Κουσίδης.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 17:00 το ενδιαφέρον στρέφεται στο Πανθεσσαλικό του Βόλου, όπου η τοπική Νίκη θα παίξει κόντρα στον Πανθρακικό. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει προβάδισμα, μια και είχε επιβληθεί 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση, ωστόσο το έργο του… σφραγίσματος του «εισιτήριου» για την επόμενη φάση μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Οι Βολιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σημερινό παιχνίδι και άπαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας της Νέας Ιωνίας εμφανίζονται έτοιμοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητες για την πρόκριση. Ο Στέλιος Μανωλάς ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν 19 ποδοσφαιριστές. Στην αντίπερα… όχθη, ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει ουκ ολίγα προβλήματα να σκεφτεί, μια και δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μιχαλόπουλου, Μακρυδημήτρη, Κάστσελαν, Στάθη, Μελίσση και Σκλιοπίδη που υποφέρουν από προβλήματα, όπως και του Παπαδόπουλου, ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο.

Το πιο αμφίρροπο ματς της Τετάρτης θα διεξαχθεί τη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Φωστήρα στις 20:00 με στόχο την ανατροπή του 1-0 του πρώτου ματς, ενώ από την άλλη, ο «Φονέας» πηγαίνει στην Πλατεία με σκοπό να… ολοκληρώσει το… φονικό!

Δύο είναι τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στον Ιστορικό. Ο λόγος γίνεται για τους Παναγιώτη Σπυρόπουλο και Ευθύμη Κουλουχέρη, οι οποίοι είναι τραυματίες. Παράλληλα, με προβλήματα θα παρουσιαστεί και ο Φωστήρας, καθώς ο Κώστας Ψυρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Πλέσσα, Τσούκη και Ψαρρή. Πάντως, η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας από τον Ταύρο.

Τα πρώτα παιχνίδια της 3ης φάσης:
Παναθηναϊκός-Προοδευτική 4-0
Πανθρακικός-Νίκη Βόλου 2-0
Φωστήρας-Πανιώνιος 1-0
Ολυμπιακός-Παναχαϊκή 2-0

Οι… πρώτοι επαναληπτικοί της 3ης φάσης:
Προοδευτική-Παναθηναϊκός (14:00)
Νίκη Βόλου-Πανθρακικός (17:00)
Πανιώνιος-Φωστήρας (20:00)
Παναχαϊκή-Ολυμπιακός (20:00)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected