Κατηγορίες
Super League 1

Παναθηναικός – “Καζάνι” που βράζει η ομάδα για το…”στημένοι”!

παναθηναϊκός φαση

Κάτι παραπάνω από βαρύ είναι το κλίμα στο «τριφύλλι» με τους ποδοσφαιριστές που φέρονται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα να ζητούν εξηγήσεις για την άδικη, όπως τη χαρακτηρίζουν, στοχοποίησή τους από τη διοίκηση. Προχωράνε οι αποχωρήσεις, «βλέπει» εξωτερικό ο Λάζαρος.

Η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου για εκκαθαρίσεις στον Παναθηναϊκό, ήταν δεδομένο ότι θα προκαλέσει αναταραχές και τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας. Από το πρωί της Τρίτης (18/12) είχαν γίνει γνωστά τα ονόματα ποδοσφαιριστών που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα και στους οποίους καταλογίστηκε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα του «τριφυλλιού», όχι μόνο στη Βέροια αλλά και σε άλλες ανάλογες εμφανίσεις.

Όπως ήταν φυσικό, οι παίκτες αυτοί περίμεναν από τη διοίκηση να τους ενημερώσει για τις συγκεκριμένες εξελίξεις, ωστόσο, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Τουλάχιστον όχι μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (18/12) όταν κατά τη διάρκεια της προπόνησης στην Παιανία οι «πράσινοι» που φέρονται ένα βήμα από την έξοδο δεν είχαν λάβει κανένα σήμα από τη διοίκηση και απευθύνθηκαν στον Χουάν Ραμόν Ρότσα και τον Κώστα Ελευθεράκη για να πάρουν τις απαντήσεις που ζητούσαν.

Κύριοι εκφραστές των παραπόνων ήταν οι Λουκάς ΒύντραΝίκος Σπυρόπουλος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τον πρώτο να είναι… εκτός εαυτού για όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν μετά το ματς στη Βέροια.

«Δεν είναι πράγματα αυτά. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνουμε από τις εφημερίδες και τα σάιτ τέτοια πράγματα. Τώρα γίναμε και στημένοι;», έλεγαν χαρακτηριστικά οι παίκτες του «τριφυλλιού» ενώ περίμεναν και κάποιο «σημάδι» από τη διοίκηση λέγοντας: «Να έρθει κάποιος από τη διοίκηση εδώ να μας εξηγήσει τι ακριβώς έχει γίνει. Να έρθουν να μας τα πουν κατάμουτρα όλα αυτά»!

Ο Κώστας Ελευθεράκης και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θέλησαν να τους ηρεμήσουν, με τον πρώτο να τους επισημαίνει πως δεν πρέπει να δίνουν σημασία σε ό,τι γράφεται, όμως μάταια προσπάθησαν. «Δεν γίνεται αυτό που μας λέτε. Όλες οι εφημερίδες έχουν τα ίδια ονόματα, κάποιος τους τα έδωσε!», επέμεναν οι «πράσινοι» που ήταν… εκτός εαυτού από ένα σημείο κι έπειτα με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού να είναι ιδιαίτερα έκρυθμη πλέον.

Προχωράνε οι αποχωρήσεις, «βλέπει» εξωτερικό ο Λάζαρος

Το θέμα των αποχωρήσεων πάντως, φαίνεται πως θα προχωρήσει. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι συγκεκριμένοι παίκτες πλέον είναι… με το ένα πόδι έξω από τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του αναμένεται ξεκινήσουν επαφές με τους εκπροσώπους των ΒύντραΦορναρόλι και Χριστοδουλόπουλου για να βρουν μια λύση και να τελειώσουν τη συνεργασία τους με τρόπο που να συμφέρει και τις δυο πλευρές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος φέρεται να έχει έτοιμη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να καταθέσει προσφυγή, μόνο και μόνο για να διασφαλίσει τα χρήματά του και όχι για κάτι περισσότερο. Επίσης, από την πλευρά του διεθνούς μέσου, ακόμα και μετά τα τελευταία γεγονότα, έχει γίνει σαφές πως ο προορισμός του θα είναι το εξωτερικό και πως δεν θα αναμιχθεί σε σενάρια με άλλες ελληνικές ομάδες…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected