Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακεδονικός Κοζάνης – Παρελθόν τρεις παίκτες!

Μετά απο δύο χρόνια περίπου, οι δρόμοι του Μακεδονικού με τους Αντώνη Σαββούδη και Χάρη Σακαλή χωρίζουν. Επίσης παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο αμυντικός Νίκος Αποστολίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μακεδονικού

“Παρελθόν από την ομάδα του Μακεδονικού είναι ο Αντώνης Σαββούδης, ο Χάρης Σακαλής καθώς και ο Νίκος Αποστολίδης. Οι δύο πρώτοι με σημαντική προσφορά στην επιτυχία που σημείωσε ο Μακεδονικός (άνοδο στην Δ΄εθνική ). Στην ομάδα δεν ανήκει πλέον και το απόκτημα του καλοκαιριού Νίκος Αποστολίδης. Ο έμπειρος αμυντικός, ένας καλός παίκτης, που όμως δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην φιλοσοφία της ομάδας.

Το αντίο του Σαββούδη και του Σακαλή

Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν από κοινού την παρακάτω δήλωση: “Περάσαμε δύο πολύ καλά χρόνια στον Μακεδονικό και ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές και επιτυχίες. Ελπίζουμε η ομάδα να καταφέρει να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή της. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρόεδρο και όλη τη διοίκηση”.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Παπακώστας τόνισε : “Πάνω απ όλα κι απ όλους είναι η ομάδα. Ο Μακεδονικός επειδή είναι οικογένεια κρατάει το εμείς και όχι το εγώ. Η ομάδα ανακάμπτει αγωνιστικά και δουλεύουμε σκληρά για να διορθώσουμε την εικόνα της. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα βρούμε το δρόμο μας και θα τα καταφέρουμε”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected