B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Ατρόμητος Διαβατού – Δύο φιλικά με τέρματα…13-2!

Διαβατός-Καψόχωρα (2)Έχει βαλθεί να…τρελάνει κόσμο ο φετικός Ατρόμητος Διαβατού, αφού ούτε στα φιλικά που καθιερωμένα διεξάγονται τις περιόδους της διακοπής, βάζει….φρένο! Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα κέρδισε την περασμένη Παρασκευή μέσα στην Αλεξάνδρεια με 1-4 και χθες στην έδρα της Νέας Γενεάς Νικομήδειας με 1-9!

Ούτε η ομάδα του Τόλη Τερζή, που φέτος δίνει μάχη για να μην υποβιβαστεί στην Α1 Ερασιτεχνική, κατάφερε να στεθεί εμπόδιο στους “κυανόλευκους” αν και αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες κυρίως λόγω τραυματισμών. Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν ήδη με 0-4 στο πρώτο μέρος και ο προπονητής της ομάδας πέρασε στον αγώνα όσους παίκτες είχε στη διάθεση του.

Τα γκολ πέτυχαν οι Λιλιόπουλος, Παγγούρας με πέναλτι, Κίτσας και Σπανός για τον Ατρόμητο και ο Αλεξανδρής για τους γηπεδούχους. Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τους δύο προπονητές ήταν :

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Κύρου, Κωνσταντάκος, Βλάχος, Νουσιόπουλος, Αραμπατζής, Αλεξανδρής, Παπαδόπουλος Κ.Ε., Αραπέλλης, Χατζηβασιλειάδης, Γιοβανόπουλος, Παπαδόπουλος Κ.Η., Κεστελίδης, Καμπερίδης, Χαλβατζής, Παπαδημητρίου και Λέκκας.

Ατρόμητος Διαβατού : Τσάκας (ο τερματοφύλακας της ΑΕ Καμποχωρίου κάλυψε τη θέση του πορτιέρο, λόγω απουσίας των Μουχτάρη και Τσικανόπουλου), Λιλιόπουλος, Μαυρίδης, Παγγούρας, Ηλιάδης, Καρατάσος, Ψαλίδας, Καμπάς, Τσακαλίδης, Κίτσας, Σπανός, Φαρμάκης, Κουτσιάδης, Μπουντάνι, Κλάψης.

Στη Νικομήδεια το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, καθώς οι αρκετές απουσίες των γηπεδούχων αλλά και οι δεδομένη ποιότητα του Ατρόμητου έφτασαν το σκορ σε δυσθεώρητα ύψη. Για την ιστορία, τα γκολ για την ομάδα του Σάκη Παγγούρα πέτυχαν οι : Παγγούρας (3), Ηλιάδης, Σπανός (2), Λιλιόπουλος, Καρατάσος, Κίτσας.

Επόμενο φιλικό για τους “κυανόλευκους” το Σάββατο 22/12 και ώρα 16.00μμ με την Ακαδημία Βέροιας στο γήπεδο του Διαβατού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected