Κατηγορίες
Football League

Δημήτρης Γελαδάρης : “Είδα το φόβο στο μάτια τους!”

γελαδαρης3

Το φόβο στα μάτια των παικτών της ΑΕΚ είδε ο Δημήτρης Γελαδάρης όπως ανέφερε σε δηλώσεις του επ’ ευκαιρία της σπουδαίας νίκης – πρόκρισης της Καβάλας επί της «Ενωσης» στο κύπελλο.

Ο έμπειρος παίκτης των «Αργοναυτών» μιλώντας στον Sentra FM 103.3 για το παιχνίδι τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πίστευαν στην πρόκριση και εκμεταλλεύτηκαν την απειρία των παικτών της ΑΕΚ, ενώ επισήμανε πως για να σωθεί η ομάδα πρέπει να αποκτήσει έμπειρους παίκτες.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γελαδάρης είπε

Για το αν στην Καβάλα θεωρούσαν την έκπληξη εφικτή: «Ναι νομίζω πως και στα δύο παιχνίδια αξίζαμε την πρόκριση. Στο δεύτερο ματς είχαμε σαν στόχο την πρόκριση και τα καταφέραμε αφού παίξαμε όπως έπρεπε. Εκμεταλλευτήκαμε την απειρία των παικτών της ΑΕΚ, χωρίς να θέλω να τους μειώσω. Εχουν μέλλον μπροστά τους και με δουλειά και υπομονή θα τα καταφέρουν».

Για το αν είναι πιο έμπειρη η Καβάλα: «Ναι έχουμε έμπειρα παιδιά στην ομάδα αλλά και πιο νεαρά που τώρα ξεκινάνε. Σε κάθε ομάδα πρέπει να υπάρχουν και έμπειροι και νέοι».

Για το γεγονός πως ο επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός: «Θα είναι πιο δύσκολο να πάρουμε την πρόκριση, αλλά δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα παίξουμε αυτό που μπορούμε. Αν χάσουμε, πάλι θα έχουμε αποκομίσει πολλά οφέλη. Ακόμα θέλω να παίξω αντίπαλος του Ολυμπιακού. Είναι μια επιβράβευση για την ομάδα που συνεχίζει. Εχουμε ένα καλό ρόστερ και οι προπονητές ξέρουν πώς να το διαχειριστούν. Σίγουρα θα ενισχυθούμε τον Γενάρη. Μας δίνει χαρά που παίζουμε με αντιπάλους από την Σούπερ Λίγκα».

Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ: «Η ομάδα ξεκίνησε 2-3 εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Μόνο 3-4 παίκτες είχαν κάνει επαγγελματική προετοιμασία. Τώρα υπάρχει ο χρόνος να βελτιωθούμε στην φυσική κατάσταση ώστε να ανταπεξέλθουμε. Εχουμε ψηλούς στόχους και τα εκτός έδρας αποτελέσματα δεν είναι τυχαία. Εχουμε τέσσερα διπλά».

Για τις συνθήκες και τα προβλήματα του πρωταθλήματος: «Οι συνθήκες είναι άθλιες. Λίγες ομάδες, μόνο ο Παναιτωλικός έχει δικές του εγκαταστάσεις και γήπεδο. Πρέπει να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα. Δεν μπορείς με τέτοιες προϋποθέσεις αλλά δεν έχεις και επιλογή. Τα γήπεδα είναι βούρκοι και κινδυνεύεις με τραυματισμό. Οι παίκτες δεν έχουν να φάνε. Είναι δύσκολα πολλά αλλά όλοι μας θα το παλέψουμε».

Για την ΑΕΚ: «Δεν είναι ντροπή, είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή την θέση. Πρέπει να ενισχυθεί με εμπειρους παίκτες τον Γενάρη. Οι νεαροί θα βοηθήσουν στην πορεία, αλλά χρειάζεται έμπειρους για να σώσει την παρτίδα. Της εύχομαι ότι καλύτερο. Είναι κρίμα. Χωρίς την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό δυνατούς, δεν μπορούμε να μιλάμε για Α’ Εθνική».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected