Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Άλλα τέσσερα “εισιτήρια” απόψε!

 

κυπελλοΜε τέσσερα ματς συνεχίζεται σήμερα (22/12) η τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, από τα οποία θα προκύψουν ισάριθμα… εισιτήρια, που οδηγούν στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Στις 17:00 το απόγευμα ο Απόλλωνας Σμύρνης υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη και ο Αστέρας Τρίπολης τη Λάρισα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε ηττηθεί με 1-0 στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, θέλει τη νίκη, όπως τόνισε ο Αλέκος Βοσνιάδης, ωστόσο θα «κατέβει» με αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Για τον Απόλλωνα υπάρχει μεγάλο κίνητρο, αφού κάθε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας θέλει να αποδείξει πως μπορεί την υπέρβαση.

Όσον αφορά στον ΟΦΗ, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν σκέφτεται τίποτα άλλο παρά μόνο τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όμως εκτός έμεινε ο Βερόν (για να ξεκουραστεί), όπως και οι Μανόλης Ζαχαράκης, Μίρνες Σίσιτς, Χρήστος Μπούρμπος και Λάζαρος Χαριτωνίδης.

Στην Τρίπολη ο τοπικός Αστέρας φιλοξενεί τη Λάρισα σε ένα αμφίρροπο ζευγάρι, καθώς το 0-0 του πρώτου αγώνα κρύβει… παγίδες και για τις δύο ομάδες. Ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει σε πέντε παίκτες του.

Ο λόγος για τους Καστέλς, Γκάμπριελ, Ουσέρο, Σανκαρέ και Μπακασέτα οι οποίοι είναι τραυματίες και δεν μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια του Αστέρα Τρίπολης για πρόκριση στους «16».

Στην αντίπερα… όχθη, οι «βυσσινί» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και θα παρατάξουν την καλύτερη δυνατή σύνθεση, προκειμένου να κάνουν την έκπληξη και να φύγουν με την πρόκριση στις αποσκευές τους από την Αρκαδία. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Τσιμπάμπα και Φρανκού, αλλά και ο Δημόπουλος.

Στα παιχνίδια που ξεκινούν στις 20:00, ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον Ολυμπιακό Βόλου και ο ΠΑΟΚ τον Αιγινιακό στην Τούμπα.

Οι Περιστεριώτες θέλουν να κλείσουν με μία πρόκριση στους «16» του Κυπέλου τη φετινή χρονιά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θα έχει πολλά προβλήματα, για να υπερασπιστεί το 1-1 του πρώτου αγώνα. Οι Σουμπίνιο και Ταυλαρίδης έμειναν εκτός αποστολής.

Σε ότι αφορά στον Ολυμπιακό Βόλου, η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου θα παίξει χωρίς άγχος για το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας αφήσει στο Βόλο τους… φευγάτους Κόλεφ και Στογιανόφ. Άλλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν οι Βολιώτες, που προσανατολίζονται στο πώς θα «χτυπήσουν» στα αδύνατα σημεία του αντιπάλου τους.

Τέλος, σε ένα ματς που λογικά θα είναι τυπική διαδικασία, λόγω της διαφοράς δυναμικότητας και του σκορ του πρώτου αγώνα (3-1), ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Αιγινιακό. Ο Γιώργος Δώνης θα έχει μετά από καιρό στη διάθεσή του τον Γιώργο Γεωργιάδη, ενώ αντίθετα, εκτός έμειναν οι Λάζαρ, Χακόμπο και Έτο, οι οποίοι εξασφάλισαν άδεια και αναχώρησαν για τις πατρίδες τους.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected