Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δ’ Εθνική – Δείτε ποιοι κάνουν Χριστούγεννα στο…ρετιρέ!

χαρτης ελλαδος

Η πρώτη θέση στη βαθμολογία των ομίλων της Δ’ Εθνικής ίσως φέτος να μην έχει μεγάλη αξία, καθώς φέτος περισσότερες από μια ομάδες θα ανέβουν στη νέα Γ’ Εθνική από κάθε όμιλο, όμως τουλάχιστον δίνει ψυχολογία.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους πρώτους κάθε ομίλου, που οι γιορτές των Χριστουγέννων τους βρίσκει στο…ρετιρέ της βαθμολογίας:

1ος όμιλος – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Μια νεοφώτιστη ομάδα, που κέρδισε την άνοδό της στη Δ’ Εθνική λόγω Βυζάντιο Κοκκινοχώματοςτης κατάργησης των μπαράζ, κατάφερε να βάλει τα… γυαλιά σε παραδοσιακές δυνάμεις του ομίλου και βρέθηκε στην πρώτη θέση. Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, με τέσσερις νίκες, όμως στη συνέχεια ήρθε η… κοιλιά με τρεις ήττες. Στα τελευταία δύο παιχνίδια επέστρεψε στις επιτυχίες, αλλά και στην κορυφή της βαθμολογίας, αποδεικνύοντας πως είναι έτοιμο να δημιουργήσει τη δική του… αυτοκρατορία στη Δ’ Εθνική.

2ος όμιλος – Ηρακλής Αμπελοκήπων, Καμπανιακός

Ηρακλής ΑμπελοκήπωνΔύο ομάδες οδηγούν την κούρσα στον 2ο όμιλο της Δ’ Εθνικής μετά το πέρας του πρώτου γύρου, μια έμπειρη και μια νέα και φιλόδοξη. Ο Καμπανιακός αγωνίζεται χρόνια στην κατηγορία και φέτος έχει αρχίσει να ρίχνει… καμπάνες! Μέχρι τώρα έχει μόλις μία ήττα, από τον συγκάτοικό του στην κορυφή και μια ισοπαλία.

Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων αν και νεοφώτιστος έχει πολλές φιλοδοξίες και πολλές δυνατότητες. Αν και ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, βρήκε ρυθμό και σάρωσε όποια ομάδα βρέθηκε κοντά του, βάζοντας ως στόχο να είναι στη νέα Γ’ Εθνική τη νέα περίοδο.

3ος όμιλος – Κοζάνη

Ονειρεμένη σεζόν κάνει μέχρι τώρα η Κοζάνη και σπάει ρεκόρ! Μετά από εννέα κοζανηαγώνες, δεν έχει ηττηθεί, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ! Και το μηδέν παθητικό είναι ρεκόρ σε όλη την Ευρώπη στις ανάλογες κατηγορίες! Μετρά μόνο δύο λευκές ισοπαλίες, ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 23 γκολ (όσα και η ΑΕ Ερμιονίδας στον 7ο όμιλο). Οι εμφανίσεις της είναι εντυπωσιακές και σιγά-σιγά συσπειρώνει τον κόσμο, που έχει «ζεσταθεί» από τις μέχρι τώρα επιτυχίες.

4ος όμιλος – Λαμία

ΛαμίαΗ Λαμία επέστρεψε και η Δ’ Εθνική είναι πολύ μικρή για να τη χωρέσει! Με οκτώ νίκες και μόλις μια ισοπαλία, αποτελεί το απόλυτο αφεντικό στον 4ο όμιλο και δεν βρίσκει αντίπαλο. Εχοντας συσπειρώσει τον κόσμο της και με σοβαρή διοίκηση, έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο που την οδηγεί με γοργό βήμα στη νεοσύστατη Γ’ Εθνική. Η μοναδική της… γκέλα ήταν απέναντι στον Ανδρούτσο Γραβιάς, παιχνίδι που είχε λήξει με το αγγλικό 3-3.

5ος όμιλος – Μεσολόγγι

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η σεζόν για το Μεσολόγγι, κάνοντας τρεις συνεχείς Μεσολόγγινίκες, όμως στη συνέχεια προέκυψαν αλλαγές. Ο Χρήστος Βασιλείου παραιτήθηκε λόγω μιας διαφωνίας του με τον γυμναστή και τη διοίκηση, ενώ την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Σταμάτης Σαρρής. Αποτέλεσμα της αλλαγής ήταν μια ισοπαλία και μια ήττα, αλλά γρήγορα οι «κανονιέρηδες» βρήκαν τον καλό τους εαυτό και πλέον βρίσκονται στο +5 από τα δεύτερα Τρίκαλα.

6ος όμιλος – ΠΦΟ Πανόπουλου

ΠΦΟ ΠανόπουλουΣτη δεύτερη χρονιά του στη Δ’ Εθνική, ο ΠΦΟ Πανόπουλου απέκτησαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Με απολογισμό οκτώ νίκες και μια ισοπαλία στον πρώτο γύρο του 6ου ομίλου, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Έχοντας ως μεγάλη του δύναμη την καλή του άμυνα, που έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Διαγόρα Βραχνέικων, συνεχίσει ακάθεκτος προς την κατάκτηση του τίτλου.

7ος όμιλος – ΑΕ Ερμιονίδας

Πλώρη για τη νέα κατηγορία έχει βάλει η ΑΕ Ερμιονίδας, που όμως θέλει και ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣτην πρώτη θέση στον 7ο όμιλο, έτσι για την αίγλη της κορυφής. Και μέχρι τώρα έχει αφήσει να φανούν ξεκάθαρα οι προθέσεις της, καθώς μετρά επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Η διοικητική και αγωνιστική σταθερότητα δίνουν αισιοδοξία για την κατάκτηση του τίτλου και τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική (έστω και με τη νέα της μορφή), για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

8ος όμιλος – Αιγάλεω

ΑιγάλεωΤο «Σίτι» έχει μπει σε ράγιες πρωταθλητισμού με προορισμό την επιστροφή στον επαγγελματικό χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου! Εκπληκτική είναι η πορεία του Αιγάλεω φέτος στον 8ο όμιλο, καθώς έχει εννέα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και ακόμη δεν έχει βρεθεί αντίπαλος να του κόψει βαθμό. Οι οπαδοί του έχουν αρχίσει να γεμίζουν και πάλι το «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και η μέχρι τώρα πορεία υπόσχεται νέες επιτυχίες!

9ος όμιλος – Ατρόμητος Πειραιά

Εχοντας χρόνια εμπειρία στη Δ’ Εθνική, ο Ατρόμητος Πειραιά αποφάσισε Ατρόμητος Πειραιάφέτος να κάνει τη διαφορά και οδηγεί την κούρσα στον 9ο όμιλο, που φέτος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Μετά το πέρας 10 αγωνιστικών, μετρά επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ δείχνει μια σταθερότητα στην απόδοσή του. Με δυνατούς αντιπάλους, όπως ο Αστέρας Βάρης και Ιωνικός, δείχνει πως μπορεί να παραμείνει μόνος ως το τέλος.

10ος όμιλος – Ατσαλένιος

ΑτσαλένιοςΗ επιστροφή στη Γ’ Εθνική είναι ο κύριος στόχος του Ατσαλένιου που δείχνει έτοιμος για την πρόκληση. Ο ΠΟΑ έχει 7 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στον πρώτο γύρο στον 10ο όμιλο και ατενίζει με αισιοδοξία την συμμετοχή του στη νέα κατηγορία. Με έμπειρους παίκτες και πιστούς οπαδούς θέλει να συνεχίσει την νικηφόρα του πορεία ως το τέλος…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected