Football League - Μεταγραφές

Δημήτρης Πετκάκης – Στη λίστα των “ερυθρολεύκων”

πετκακηςΟι διορθωτικές κινήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου θα είναι αρκετές τις επόμενες ημέρες, καθώς πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να βελτιώσουν την ομάδα και να την ωθήσουν στην επίτευξη του μεγάλου στόχου, της επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα. Έτσι, μετά την απόκτηση του Μάριο Μπρέσκα, την Πέμπτη η βιολιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε κι αυτή του Πάτρικ Ογκουνσότο. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού ποδοσφαιριστή Patrick Babatunde Ogunsoto, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας από τον Ιανουάριο”.

Από εκεί και πέρα, οι Βολιώτες προχώρησαν σε συμφωνία για την αποδέσμευση των Κριστιάν Ντεβάλις και Ματίας Κάσιο, ώστε να αδειάσουν θέσεις ξένων, ενώ τον ίδιο δρόμο ενδέχεται να ακολουθήσει και ο Ισπανός πορτιέρο Ρόκα. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Σούλης Παπαδόπουλος επιθυμεί να “δέσει” την τριάδα τερματοφυλάκων με τον Πέτρο Κραβαρίτη. Ο λόγος για τον 25χρονο τερματοφύλακα, που το πρώτο μισό της σεζόν ήταν βασικός στο Κορδελιό, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Κορωπί, Θρασύβουλο, Ρόδο. Ο Κραβαρίτης έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού κι αναμένονται εξελίξεις.

Παράλληλα, στη λίστα του Παπαδόπουλου βρίσκεται κι ο Ανέστης Νάστος, ο 23χρονος δεξιοπόδαρος μέσος, που δύσκολα θα παραμείνει στην Κέρκυρα, ενώ έχει περάσει και από Ηλυσιακό, Αιγάλεω, Νίκη Βόλου και Εθνικό Αστέρα. Σε συζητήσεις βρίσκονται οι Ερυθρόλευκοι και με τους Στάθη Προβατίδη, Δημήτρη Πετκάκη, για την κάλυψη του δεξιού άκρου της άμυνας.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected