Football League

Εθνικός Γαζώρου – Βραβεύτηκε για την πορεία του!

εθνικος γαζωρου βραβευσηΟ αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης, βράβευσε τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού Γαζώρου την Παρασκευή (28/12) για την πορεία τους στο πρωτάθλημα της Football League 2 2011-2012 και την άνοδο τους στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, ο κύριος Ψωμιάδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Γιάννης Μωυσιάδης επιβράβευσαν όλους τους Σερραίους αθλητές που τίμησαν με τις διακρίσεις τους τον Νομό Σερρών, σε Πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις.

Τον Εθνικό Γαζώρου εκπροσώπησαν στη βράβευση ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Μέγκλας, ο προπονητής Παναγιώτης Διλμπέρης και ο γενικός αρχηγός, Θόδωρος Άγγος.

Ο Χρήστος Μέγκλας δήλωσε: «Πρέπει οι αθλητές που κοπιάζουν όλο τον χρόνο να παίρνουν και ένα τιμητικό βραβείο, για να τους βλέπει και η κοινωνία και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου βραβεύτηκε για τις συνεχόμενες αλλαγές κατηγορίας στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Ελπίζουμε και του χρόνου να είμαστε προσκεκλημένοι σε αυτή την εκδήλωση. Ευελπιστούμε πάντα για το καλύτερο. Αν οι ποδοσφαιριστές μας, που τα δίνουν όλα σε κάθε αγώνα, είναι τυχεροί μπορεί να έχουμε και ευχάριστα στο τέλος».

Από την πλευρά του ο προπονητής Παναγιώτης Διλμπέρης είπε: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές που πραγματοποίησαν μια τέτοια εκδήλωση και τίμησαν όλους τους αθλητές, γεγονός το οποίο προάγει το αθλητικό ιδεώδες. Ο Εθνικός Γαζώρου κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, εδώ και αρκετά χρόνια. Σιγά – σιγά όλα αυτά αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς. Αυτά τα βραβεία αποδεικνύουν την καταξίωση που γνωρίζει αυτή η ομάδα».

www.ethnikosgazwrou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected