K20 - K17 - K15 - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Δύο “μεταγραφές” και δύο…μεταγραφές!

ceb1cf87ceb9cebbcebbceadceb1cf82-cebdceb5cebfcebaceaccf83cf84cf81cebfcf85Ο αλιγορικός τίτλος που επιλέξαμε ταιριάζει…γάντι στην περίπτωση του Αχιλλέα Νεοκάστρου! Κι αυτό γιατί στην ομάδα έχουν πραγματοποιηθεί ήδη δύο “εσωτερικές μεταγραφές”, που πολλοί θα τις θεωρούσαν κανονικές, αφού πρόκειται για παίκτες ευγνωσμένης αξίας και θα αποτελέσουν λύσεις για το τεχνικό δίδυμο των Βασίλη Ιωάννου και Αντώνη Δακόπουλου.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Τσέο και Έρβιν Μπούφι, οι οποίοι επιστρέφουν στους κόλπους της ομάδας και τίθονται πλέον στη διάθεση του τεχνικού τιμ για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ο 22χρονος μέσος είχε αποχωρήσει πριν από περίπου ένα μήνα λόγω προσωπικής εργασίας και μάλιστα πρόσφατα δέχτηκε κρούση από την ΑΕΠ Βέροιας για να αγωνιστεί με την “κυανοκίτρινη” φανέλα. Με την επιστροφή του, η μεσαία γραμμή ενισχύεται σημαντικά και η παρουσία του λύνει τα χέρια των προπονητών, καθώς ο Δημήτρης Τσέος είναι γνωστός για το δυναμικό παιχνίδι αλλά και την ταχύτητα του.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και είναι πλέον διαθέσιμος για το τεχνικό επιτελείο, που στο πρόσωπο του Μπούφι βλέπει μία αξιόπιστη λύση στην επίθεση.

Όσον αφορά τις…κανονικές μεταγραφές, είναι γνωστό πως το τεχνικό δίδυμο αναζητά παίκτες τόσο στην αριστερή πτέρυγα αλλά και τερματοφύλακα, καθώς ο Γιώργος Λιακόπουλος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, έπειτα από δική του επιθυμία. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες μας και μάλιστα για την αριστερή πλευρά το όνομα που υπάρχει στην ατζέντα της ομάδας θα προκαλέσει αίσθηση και σίγουρα ενδεχόμενη απόκτηση του θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική προσθήκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για τη θέση του πορτιέρο, οι στόχοι είναι αρκετοί, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ και δημιουργείται η αίσθηση πως ο ανταγωνισμός με τον βασικό και αναντικατάστατο Γιώργο Δαμιανίδη (δεν έχει χάσει λεπτό στον πρώτο γύρο, όπως και ο Γιάννης Βαλδήρ) θα είναι έντονος και φυσικά προς όφελος και των δύο.

Το Imathia Sports News συνεχίζει το ρεπορτάζ και θα σας ενημερώσει για κάθε εξέλιξη στο στρατόπεδο των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος.

*Σήμερα στις 15.00μμ στο γήπεδο του Νεοκάστρου, ο Αχιλλέας θα υποδεχτεί τη Βέροια Κ20 σε φιλική αναμέτρηση

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected