Basket - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κώστας Τσαρτσαρής : “Ηγέτης μας ο Διαμαντίδης”

τσαρτσαρης6Οι κακές επιλογές στην επίθεση και τα πολλά χαμένα ριμπάουντ στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Ζαλγκίρις δυσκόλεψαν τον Παναθηναϊκό κατά τον Κώστα Τσαρτσαρή που ισχυρίστηκε παράλληλα ότι σημαντικό ρόλο στη μορφή του αγώνα είχε η απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova ο διεθνής πάουερ φόργουορντ δήλωσε αρχικά ότι «η άμυνα ήταν αυτή που μας έδωσε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί ούτε στην επίθεση, αλλά ούτε και αμυντικά. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και δώσαμε δεύτερες επιθέσεις στη Ζαλγκίρις. Το τρωτό μας σημείο ήταν ότι σταματήσαμε να δημιουργούμε. Δεν βγάλαμε πολλά ελεύθερα σουτ όπως στο πρώτο μέρος και δεν παίξαμε καλά και το pick ‘n’ roll. Σημασία έχει όμως ότι νικήσαμε. Είτε με έναν, είτε με δέκα, η νίκη έχει την ίδια αξία αυτή τη στιγμή».

Ερωτηθείς πόσο δύσκολο ήταν το έργο του Παναθηναϊκού χωρίς την παρουσία του Διαμαντίδη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Τσαρτσαρής ισχυρίστηκε ότι «πολύ δύσκολο, ο Δημήτρης είναι ο ηγέτης μας. Από αυτόν ξεκινούν τα πάντα. Απώλεια όμως ήταν και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ενώ και ο Γκιστ δεν έχει προσαρμοστεί, έκανε μόλις δύο προπονήσεις και έπαιξε. Νομίζω ότι θα είχαμε πιο εύκολο έργο αν ήμασταν πλήρεις».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected