Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Πλατανιάς – Κερδίζει την…κρητική μάχη για Τάτο!

τατοςΜπορεί ο Ανδρέας Τάτος να φαινόταν πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, ωστόσο φαίνεται πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει κι ο μέσος του Ολυμπιακού θα καταλήξει μεν στην Κρήτη, αλλά στα Χανιά.

Οι άνθρωποι του Πλατανιά είχαν στη λίστα τους τον Ανδρέα Τάτο και προσέγγισαν τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, παρότι φαινόταν πως αυτοί είχαν συμφωνήσει με τον ΟΦΗ για το δανεισμό του παίκτη, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να τον πάρουν ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι. Στον Πειραιά δεν έχουν πρόβλημα να παραχωρήσουν τον παίκτη και μάλιστα στον Πλατανιά χρησιμοποίησαν κι ένα… κρυφό χαρτί.

Αυτό ήταν η παρουσία του Γιάννη Ποτουρίδη στην ομάδα των Χανίων από την αρχή της σεζόν. Στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το χρόνο συμμετοχής και την παρουσία του νεαρού κεντρικού αμυντικού στον Πλατανιά και δεν έχουν πρόβλημα να παραχωρήσουν δανεικό και τον Τάτο στην ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.

Στα Χανιά πάντως υπάρχει έντονη φημολογία πως το θέμα έχει κλείσει κι ο παίκτης θα συνεχίσει στον Πλατανιά. Αυτό που μένει να φανεί βέβαια, είναι και το τι θα αποφασίσει ο ίδιος ο Τάτος, αφού φαινόταν αρνητικός στο να παραχωρηθεί σε ομάδα της επαρχίας και προτιμούσε να φύγει για το εξωτερικό ή να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Αθήνας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected