Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Από Λευκάδα με…αγάπη!

τεπετος1Ένα καλάθι γεμάτο γουβιούς και μπακαλιάρους μπιάνκο είναι το δώρο που φέρνει ο Άγιος Βασίλης στην ομάδα της ΑΕ Αλεξάνδρειας! Και για όσους δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είναι τα παραπάνω, θα σας αναφέρουμε πως είναι Λευκαδίτικες νοστιμιές, που πολλοί από σας που επισκεφτήκατε το νησί θα έχετε δοκιμάσει, απλά δεν συγκρατήσατε πως ακριβώς ονομάζονται!

Το δώρο λοιπόν ακούει στο όνομα Ισαάκ Τεπετός (και όχι τα εδέσματα που αναφέραμε…) αν και στην προκειμένη περίπτωση, ο Σάκης (όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του) θα μπορούσε να αποτελέσει το..έδεσμα για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Τόλη Τερζή να βρεθεί της νέα περίοδο στη νέα Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική.

Ο 29χρονος επιθετικός (9/10/1983), μετά την 6μηνη παραμονή του στον Τυλυκράτη, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και από σήμερα ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΑ, που με συντονισμένες κινήσεις απέκτησε την υπογραφή του. Η μεταγραφή του θεωρείται μία κίνηση “ματ” της διοίκησης των “πρασίνων” αφού ο Ημαθιώτης φορ θα μπορούσε πολύ άνετα να αγωνιστεί και σε πιο υψηλό επίπεδο.

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον Ισαάκ Τεπετό και αφού μας επιβεβαίωσε την είδηση, μας δήλωσε: “Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και εύχομαι ο νέος χρόνος να βρει την ιστορική ομάδα της Αλεξάνδρειας εκεί που ανήκει: στη 3η τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος”.

Έτσι, η πρώτη μεταγραφή για την ομάδα του νομού μας είναι γεγονός και μάλιστα κάνει την εκκίνηση με εντυπωσιακό τρόπο. Βέβαια, η ενίσχυση δεν σταματά εδώ, καθώς σύμφωνα με τους ιθύνοντες στην ομάδα, θα γίνουν τουλάχιστον 5 προσθήκες ποιοτικών παικτών, έτσι ώστε η ιστορική ομάδα της Αλεξάνδρειας να βρεθεί στη νέα κατηγορία που θα δημιουργηθεί του χρόνου, η οποία θα αντικαταστήσει τις σημερινές Football League 2 και τη Δ’ Εθνική.

Η καριέρα του Ισαάκ Τεπετού

2005 – 2007

Μακροχώρι

2007 – 2009 (Ιαν)

Ζάκυνθος

2009 (Ιαν) – 2009 (Ιουν)

Αχιλλέας Καμαρών

2009 – 2011 (Ιαν)

Ολυμπιακός Χερσονήσου

2011 (Ιαν) – 2011 (Ιαν)

ΑΟ Χανιά

2011 – 2012 (Ιαν)

Ολυμπιακός Χερσονήσου

2012 (Ιαν) – 2012 (Ιουν)

Ζάκυνθος

2012 – 2013 (Ιαν)

Τυλυκράτης

2013 (Ιαν) –

ΑΕ Αλεξάνδρειας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected