Κατηγορίες
Γενικά

Ζάκυνθος – Επιστροφή στις προπονήσεις με πολύ τρέξιμο!

ζακυνθος παικτεςΜε άγριες διαθέσεις περίμενε σήμερα στην πρώτη μετά τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων προπόνηση, ο τεχνικός Δημήτρης Μαγκαφίνης τους παίκτες της Ζακύνθου. Η προπόνηση έγινε στο πλαστικό των Αμπελοκήπων στις 12 το μεσημέρι και ο Έλληνας τεχνικός έβγαλε… τα μελομακάρονα απ’ τη μύτη των παικτών του.

Ο κ. Μαγκαφίνης αφού καλωσόρισε με ευχές τους ποδοσφαιριστές του και τους είπε ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για να κυνηγήσουν κάθε πιθανότητα ανόδου στη Β΄ εθνική, τους έριξε στα βαθιά με προγράμματα υψηλής έντασης. Τα προβλήματα είναι πολλά, όμως υπάρχει αισιοδοξία πως στο ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης η ομάδα θα πάει “γεμάτη”.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Μιλόσεβιτς απουσίαζε έχοντας άδεια λίγες ημέρες παραπάνω λόγω του ότι έφυγε για τη χώρα του (Βοσνία) ενώ δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Οικονόμο αφού είναι τιμωρημένος.

Ο Μάγκας λίγο πριν τις γιορτές σε μια προπόνηση υπέστη εξάρθρημα αγκώνα και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Πρίφτης, Κερμενίδης επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα. Το πιθανότερο είναι οι τρεις να είναι έτοιμοι για την Κυριακή 6 Ιανουαρίου. Ο Βυθούλκας προπονείται κανονικά και δείχνει αν επανέρχεται πλήρως μετά το κάταγμα στα δύο πλευρά που υπέστη.

Στο μεταξύ, στη σημερινή “πρώτη” πήραν μέρος στην προπόνηση δύο νεαρά παιδιά, τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά. Όπως ενημέρωσε η διοίκηση πρόκειται για δύο νεαρούς βορειοελλαδίτες (αμυντικό μέσο και επιθετικό) που παίζουν μικροί, αλλά θα δοκιμαστούν κι αν αρέσουν θα αποκτηθούν.

Από εκεί και πέρα, ένα ακόμη νέο πρόσωπο που έκανε προπόνηση ήταν ο Σπύρος Λειβαδιώτης. Πρόκειται για τερματοφύλακα γεννημένο το 1980 στη Ζάκυνθο, που στο ξεκίνημα της καριέρας του λόγω σπουδών στην Πάτρα έπαιξε στους μικρούς της Παναχαϊκής. Στο νησί έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με τον Πειρατή Λαγανά και το Καταστάρι, ενώ έχει παίξει Δ΄ εθνική με Καταστάρι.

Επίσης έχει φορέσει τη φανέλα του Ζακυνθιακού, ενώ φέτος ξεκίνησε στο Τσιλιβί, όμως από κάποια στιγμή και μετά απείχε από τις εκδηλώσεις της ομάδας. Η παρουσία του στην προπόνηση πιθανών να σημάνει και απόκτησή του από τη Ζάκυνθο.

 Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αναμένεται σύντομα η άφιξη των Γαβριηλίδη, Μενίκου, (πιθανόν από Δευτέρα) που θα αποτελούν τις δύο πρώτες μετεγγραφές του Γενάρη για τον ΑΠΣ.

Τέλος ανοιχτό παραμένει το θέμα της απόκτησης του Παναγιώτη Δρόσου από το Λεβάντε το οποίο αναμένει να έχει αίσιο τέλος, καθώς και κάποιων άλλων παιδιών από την τοπική αγορά, ενώ απόντες ήταν οι Παπαστεργίου, Τσίλης κάτι που ενισχύει το ενδεχόμενο της αποχώρησής τους από την ομάδα.

*ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected