Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Νίκη Βόλου – Άλλοι τρεις στη…φαρέτρα!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός… οργασμός της Νίκης Βόλου, καθώς μετά τους Λαλίν, Κοντοδήμο σειρά στις ανακοινώσεις πήραν οι Αντώνης Πιτταράς, Χρήστος Τζιώρας και Αντώνης Καπνίδης!

Αναλυτικά

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Πιτταρά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο. Ο 21χρονος (27/08/91) επιθετικός μέσος, έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Α.Ο Γλυφάδας (16 συμμετοχές, δύο γκολ) ενώ την προηγούμενη σεζόν, αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αστέρα Βάρης, όπου είχε συνολικά 32 συμμετοχές και 8 γκολ»

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Τζιώρα, για 1,5 χρόνο. Ο 24χρονος (05/10/1988) επιθετικός, έχει φορέσει τη φανέλα του Βατανιακού (6 συμμετοχές, 2 γκολ), του Παναργειακού (19 συμμετοχές 9 γκολ), του Αετού Σκύδρας (5 συμμετοχές), του Πυρσού Γρεβενών (13 συμμετοχές και 9 γκολ), της Κοζάνης (11 συμμετοχές και 2 γκολ) καθώς και του Πολύκαστρου»

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Καπνίδη-Λούκαρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο. Ο νεαρός επιθετικός, είναι γεννημένος στις 15/8/1992 και έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Δόξας Δράμας (2 συμμετοχές) καθώς και του Αγροτικού Αστέρα με τον οποίο είχε 30 συμμετοχές και 1 γκολ»

*nikifc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected