Super League 1

SKODA Ξάνθη – Αιγινιακός (3-0) Βασικοί Γιαουτζής, Έξαρχος, αλλαγή ο Βασιλακάκης

7ec02b6c536ff5ccbdf8cb356a91d276_LΤην ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του είχε το απόγευμα της Κυριακής (30/12) ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο φιλικό της Ξάνθης με τον Αιγινιακό, όπου οι «Ακρίτες» πήραν τη νίκη 3-0.

Ο Έλληνας τεχνικός ηγέτης της SKODA χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, θέλοντας να βγάλει συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ είχε στραμμένη την προσοχή του στους Παΐτο και Σμιθ , οι οποίοι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας, έστω και σε φιλικό ματς. Μάλιστα, αμφότεροι ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα…

Το σκορ άνοιξε στο 16’ ο Μάνταλος, με τον Ράνο να πετυχαίνει δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, αρχικά στο 78’ και εν συνεχεία στο 87’ με όμορφο πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

SKODA Ξάνθη : Λοντίγκιν, Παΐτο, Βάλλας, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Σμιθ, Φλίσκας, Πλατέλλας, Ονουάτσι, Μάνταλος. Αγωνίστηκαν και οι : Τριάδης, Λυμπερόπουλος, Κούτεβ, Μπέρτος, Νάκα, Μαρσελίνιο, Ράνος, Κομεσίδης, Τσαμούρης, Ντάνι, Βασιλακάκης, Τορομανίδης.

Αιγινιακός: Ράπτης, Μητράκας, Αχαλινόπουλος, Λιόλιος, Σαββίδης, Μηλικούδης, Γούτσιος, Καθάριος, Γιαουτζής, Κυρτέγος, Έξαρχος. Αγωνίστηκαν και οι : Σακελλαρίδης, Κοκόλης, Λάρντι, Γιαντσέλης, Καραντασιάδης, Ντούλας, Καραγιάννης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected