Κατηγορίες
Super League 1

Δημήτρης Καλαϊτζίδης : “Στον Ολυμπιακό ο Ολαϊτάν”

καλαιτζίδης δημητρης

Κόκκινη θα βαφτεί η μάχη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ολαϊτάν, σύμφωνα με το Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο προπονητής της Βέροιας, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Φως των σπορ», εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Νιγηριανός επιθετικός θα αποκτηθεί από τους Πειραιώτες, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να χάνει μεγάλη ευκαιρία να εντάξει στο ρόστερ του έναν πολύτιμο παίκτη με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το πού θεωρεί πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ολαϊτάν: «Στον Ολυμπιακό θα πάει ο παίκτης όπως όλα δείχνουν. Το γνωρίζω επειδή ξέρω ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και εκεί θα καταλήξει. Μπορώ να πω τούτο… Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχασε μία χρυσή ευκαιρία να εντάξει στο δυναμικό του έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Και το λέω αυτό επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για αυτό το παιδί. Όμοιο ταλέντο στην ηλικία του δεν έχω γνωρίσει άλλο μέχρι στιγμής».

Για τον τομέα στον οποίο ξεχωρίζει ο Ολαϊτάν: «Έχει αυτά που ψάχνουν οι κορυφαίες ομάδες. Δηλαδή, είναι ιδιαίτερα ικανός στον χειρισμό της μπάλας, όταν τρέχει με την μπάλα στα πόδια η ταχύτητά του μειώνεται ελάχιστα από το να τρέχει χωρίς την μπάλα! Μπορεί να αλλάζει κατεύθυνση με μεγάλη ευκολία την ώρα που τρέχει με την μπάλα και είναι πολύ ικανός στο ένας εναντίον ενός. Σουτάρει από μέση απόσταση, έχει ομαδικό πνεύμα και παρά τη νεαρή ηλικία του είναι ορθολογιστής».

Για το χαρακτήρα του Ολαϊτάν: «Επειδή έχω γιο στην ηλικία του θα πως ότι είναι παιδί στη συμπεριφορά και στο συναίσθημα. Είναι παιδί. Όμως, μέσα στο γήπεδο και σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο είναι σαν ώριμος άντρας».

Για το εάν μιλάει αγγλικά: «Μιλάει αγγλικά, ναι. Με τη… βλαχοεγγλέζικη προφορά βέβαια, αλλά συνεννοείται μια χαρά».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected