Football League - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Γιάννης Πιέτρα : “Ωφείλω πολλά στους συμπαίκτες μου”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Νίκης Βόλου παρέθεσε στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο ο Γιάννης Πιέτρα. Ο 23χρονος μέσος των “κυανέρυθρων” έχει ήδη βρει κατοικία στην πόλη του Βόλου και ήδη διανύει την πρώτη εβδομάδα στις προπονήσεις της Νίκης. Ας δούμε τι λέει τόσο για την τωρινή του ομάδα, τον πρόεδρο της ομάδας του Μακροχωρίου, για τον Γιάννη Κερλίδη αλλά και για τους πρώην συμπαίκτες του :

Για τις πρώτες μέρες του στην πόλη του Βόλου και τις πρώτες εντυπώσεις του : “Η πόλη εκ πρώτης όψεως δείχνει φανταστική αν και δεν έχω καταφέρει ακόμη να βγω για να την γνωρίσω. Νιώθω πολύ οικεία εδώ και μου αρέσει αυτό που συνάντησα”.

Για το πως κρίνει το επίπεδο προπονήσεων αν και στο παρελθόν δεν είχε ανάλογη εμπειρία από ομάδα τέτοιου επιπέδου : “Το επίπεδο είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αφού στην ομάδα αγωνίζονται πάρα πολύ καλοί παίκτες, με παραστάσεις από Super League. Πρέπει να είσαι πάντα σε εγρήγορση, να δουλεύεις σκληρά για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και να φτάσεις στο επίπεδο τους”.

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί ένας παίκτης από τη Δ’ Εθνική μπορεί να πει κατευθείαν στο κλίμα μίας ομάδας όπως η Νίκη Βόλου : “Ως Γιάννης έχω αγωνιστεί σε 6 παιχνίδια Δ’ Εθνικής και δεν μπορώ να πω πως θεωρούμαι παίκτης αυτού του επιπέδου. Πιο πολύ τοπικού θα έλεγα, όμως πιστεύω πως έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, εφόσον υπάρχει θέληση για σκληρή δουλειά!”

Για το αν η παραμονή του το καλοκαίρι στο Μακροχώρι, παρόλο που τον ήθελε ο Λεωνίδας Μπίλης στον Βατανιακό, θεωρεί πως ήταν η καλύτερη επιλογή : μπιλης“Αυτός ο άνθρωπος είναι ο μόνος μέχρι τώρα που με πήρε από το χέρι και με έκανε επαγγελματία, ρισκάροντας ακόμα και τη θέση του επιλέγοντας έναν ερασιτέχνη! Φυσικά έπαιξε ρόλο και το δοκιμαστικό που πέρασα παρουσία του προπονητή μου κ. Στέλιου Μανωλά, όμως ο “καταλύτης” για τη μεταγραφή μου ήταν ο κ. Μπίλης. Το θέμα με τον Βατανιακό θεωρώ ότι ταιριάζει γάντι με αυτό που λέμε κάθε εμπόδιο σε καλό!”

Τι κρατάει από την παρουσία του στο Μακροχώρι και αν θα ήθελε να αναφέρει κάτι τόσο για την μέχρι πρότινος ομάδα του αλλά και τον Ατρόμητο Διαβατού, από τον οποίο ξεκίνησε : “Πιστεύω ότι στο Μακροχώρι έγινα πιο ώριμος στο παιχνίδι μου. Σ’ αυτό βοήθησε πολύ το γεγονός ότι είχα φανταστικούς συμπαίκτες, οι οποίοι ως επί τω πλείστον είναι, κατά τη γνώμη μου, οι ποιοτικότεροι στην κατηγορία και με αυτούς δίπλα μου αναδείχθηκα και εγώ. Καταφέραμε μέσα σε 1.5 χρόνο να φτάσουμε ένα βήμα πριν τη Γ΄Εθνική και αυτό από μόνο του αποτελεί τεράστια επιτυχία. Όσον αφορά τον Ατρόμητο, εκεί πέρασα πολύ ωραία χρόνια και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Εύχομαι στους ανθρώπους του καλή επιτυχία και ότι επιθυμούν. Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στην παρουσία του κ. Βούλγαρη αλλά και του κ. Κερλίδη, οι οποίοι έχουν βοηθήσει τα μέγιστα, έτσι ώστε ένα μικρό χωριό να δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια”.

Για το αν ήθελε να ευχαριστήσει κάποιον προσωπικά : “Θα ήθελα μέσα από το Imathia Sports News να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας που επέτρεψε να κάνω το μεγάλο βήμα αλλά και τον προπονητή γιατί με βοήθησε να γίνω καλύτερος. Εδώ θα ήθελα να απευθύνω έναν ξεχωριστό χαιρετισμό σε έναν άνθρωπο, του οποίου το όνομα δεν θα ήθελα να αποκαλύψω, αλλά εκείνος ξέρει… Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected