Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σεβερίν – Αλεξανδρής “nu”…

αλεξανδρης σεβερινΜόλις δύο εβδομάδες συμπλήρωσε στον πάγκο της Τούρνου Σέβεριν ο Αλέξης Αλεξανδρής, ο οποίος από σήμερα αποτελεί παρελθόν από το ρουμανικό σύλλογο!

Σημαντικές διαφορές ανάμεσα στον Αλεξανδρή και τη διοίκηση, όσον αφορά στο «χτίσιμο» της ομάδας, ήταν ο κύριος λόγος που αποχώρησε ο Έλληνας τεχνικός τόσο σύντομα από το σύλλογο της Ρουμανίας.

Όπως αναφέρουν οι Ρουμάνοι στην επίσημη ιστοσελίδα τους, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Στάθης Σμύρης, είπε μεταξύ άλλων: «Υποσχέθηκα στους φιλάθλους της ομάδας να φέρουμε Ρουμάνους, νέους και φιλόδοξους. Έχουμε ήδη συμφωνήσει με κάποιους. Εξήγησα στον κύριο Αλεξανδρή την φιλοσοφία και τους κανόνες μας και δεν φάνηκε να κατάλαβε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

Θεωρούμαστε ως ένα «μικρό» club αλλά έχουμε κανόνες που όλοι τους σέβονται. H διοίκηση της CS TURNU SEVERIN εργάζεται όλο τον τελευταίο μήνα για να δημιουργήσει μία νέα εποχή για το Σύλλογο. Τα πιο σημαντικά στοιχεία είναι ο σεβασμός στο Σύλλογο, η πειθαρχεία και η θέληση για Νίκη. Αυτή είναι η νέα φιλοσοφία του Συλλόγου και όποιος θέλει να είναι μέλος της οικογένειας της CS TURNU SEVERIN είναι υποχρεωμένος να την σεβαστεί.

Έχουμε δεσμευτεί δημόσια ότι η πρόθεση μας είναι να δημιουργήσουμε μία Ρουμάνικη ομάδα κι όχι μία αποικία ξένων παικτών. Οργανώνουμε την ομάδα U21, την Ακαδημία μας και επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας στο εξωτερικό. Είναι ένας μονόδρομος και δεν πρόκειται να αλλάξουμε την πορεία μας ή να οπισθοδρομήσουμε.

Για το λόγο αυτό ο Team Manager της CS TURNU SEVERIN, κ. Στάθης Σμύρης, ενημέρωσε τον κ. Αλέξιο Αλεξανδρή, ο οποίος προοριζόταν ως νέος προπονητής, ότι δεν θα ενεργοποιηθεί η συνεργασία μαζί του αφού υπήρχαν σοβαρότατες διαφωνίες στο στήσιμο της ομάδας. Ο κ. severinΣμύρης δήλωσε σχετικά για το θέμα:

«Έχουμε υποσχεθεί στους οπαδούς της CS TURNU SEVERIN ότι η ομάδα μας θα είναι Ρουμάνικη με νέους, ταλαντούχους και φιλόδοξους παίκτες. Έχουμε ήδη συμφωνίες με νέους Ρουμάνους παίκτες και περιμένουμε τους υπάρχοντες να επιστρέψουν από τις διακοπές τους προκειμένου να τους ενημερώσουμε για το νέο project και τις προθέσεις μας. Την ίδια στιγμή έχουμε επιλέξει σοβαρούς και πολύ καλούς παίκτες από το εξωτερικό οι οποίοι θα ενωθούν με την ομάδα την επόμενη εβδομάδα.

Ενημέρωσα προσωπικά τον κ. Αλεξανδρή για τη φιλοσοφία και τους κανόνες του club και από τη στιγμή που δεν ήταν ικανός να τις καταλάβει 100% και να τις υιοθετήσει τότε δεν ταιριάζει στην προσπάθεια μας.

Την ίδια στιγμή κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων εργαζόμασταν καθημερινά με τον καλύτερο τρόπο με τον κ. Jerry Gane, τον μέχρι πρότινος βοηθό προπονητή, με τον οποίο έχουμε τις ίδιες ιδέες και το ίδιο πάθος για την ομάδα.

Συγκρίνοντας τις δύο νοοτροπίες, επιλέξαμε να εμπιστευτούμε ένα άνθρωπο που αγαπά, νοιάζεται και είναι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα μας. Ο κ. Jerry Gane είναι ο νέος προπονητής της ομάδας της CS TURNU SEVERIN. Έχει όλη την εμπειρία και τις γνώσεις για να υποστηρίξει το project μας και θα του προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να πετύχει στη νέα του θέση. Αυτό σημαίνει πολύ καλούς παίκτες, πειθαρχία και μία υγιή και σταθερή οικονομική κατάσταση στο σωματείο.

Μαζί με τον κ. Gane θα δημιουργήσουμε τη νέα ομάδα της CS TURNU SEVERIN που όλοι ονειρεύονται.

Διαβεβαιώνουμε τους οπαδούς της ομάδας ότι θα κρατήσουμε την υπόσχεση μας να έχουμε μία πολύ καλή, τίμια και φιλόδοξη ομάδα. Εργαζόμαστε σκληρά μέρα και νύκτα και το νέο μοντέλο ήδη έχει αποτελέσματα.
Θεωρούμαστε ως ένα «μικρό» club αλλά έχουμε κανόνες που όλοι τους σέβονται και όλοι θα δώσουν την καρδιά τους και την ψυχή τους για τη νίκη!»

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το μέλλον των Ελλήνων παικτών στην ρουμανική ομάδα τίθεται εν αμφιβόλω και σε επικοινωνία που είχαμε με τον γιο του Αλέκου Αλεξανδρή, Γιώργο, μας επιβεβαίωσε ότι αποχωρούν από την ομάδα και ήδη ο νεαρός επιθετικός ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του,

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected