Super League 1

Super League – Αποδείξεις στο ΟΑΚΑ

παναθηναικος φαση

Ο δεύτερος γύρος της Super League κάνει… σέντρα το Σάββατο και στο τρίτο χρονικά ματς της ημέρας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό (19.30, Novasports 2) την επομένη της λήξης του… πριγκιπικού σίριαλ.

Πολύ στραβά έκλεισε το 2012 για τον Παναθηναϊκό. Μια ούτως ή άλλως δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε με μια ηχηρή σφαλιάρα από τη Βέροια και το 3-0 από τους νεοφώτιστους έφερε εξελίξεις στο «πράσινο» στρατόπεδο. Μέχρι και χθες, το ενδιαφέρον όλων είχε στραφεί στις διοικητικές εξελίξεις, από σήμερα όμως περνά μοιραία σε αγωνιστικά θέματα. Είδηση βγήκε ήδη, καθώς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έμεινε εκτός αποστολής παρότι οι υπόλοιποι προς αποχώρηση παίκτες μπήκαν κανονικά. Δεδομένου βέβαια πως ο Χουάν Ρότσα πήρε μαζί του 22 παίκτες, θα πρέπει να δούμε ποιους θα αφήσει εκτός.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνος, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Μαρίνος, Βελάσκες, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούσης, Μαυρίας, Κουίνσι, Τοτσέ, Φορναρόλι, Τριανταφυλλόπουλος, Σο, Σπυρόπουλος, Χουχούμης

Η καλύτερη ίσως χρονιά στην ιστορία του Λεβαδειακού «έφυγε», ωστόσο οι Βοιωτοί έχουν βλέψεις για ακόμα πιο μεγάλα πράγματα το 2013. Και μόνο το γεγονός ότι βρίσκονται πάνω από τον σημερινό τους αντίπαλο στη βαθμολογία, είναι κάτι το αξιοσημείωτο. Ο Γιώργος Παράσχος είχε μια σημαντική απώλεια με το πέρας της 31ης Δεκεμβρίου, καθώς ο Στέφανο Ναπολεόνι έμεινε ελεύθερος και αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Απών από το σημερινό ματς θα είναι και ο Χοσέμι λόγω τιμωρίας, ωστόσο άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν.

Η αποστολή του Λεβαδειακού

Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Μανωλάς, Ζαννιάς, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected